Χριστίνα Μπόμπα: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος»

Συντάκτης: Newsroom

9 Φεβρουαρίου 2023 14:04

Χριστίνα Μπόμπα: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα, δεν με αφορά τι θα πει ο κόσμος»

Για την μητρότητα και την τηλεοπτική επιστροφή του Σάκη Τανιμανίδη μίλησε η Χριστίνα Μπόμπα στο «Πρωινό» του ANT1.

«Οι μικρές τώρα αρχίζουν και καταλαβαίνουν. Όσο μεγαλώνουν είναι όλο και καλύτερες. Το Dragons’ Den για μένα είναι το καλύτερο show, είναι ένας λόγος που έχω γυρίσει και βλέπω τηλεόραση. Νομίζω ο Σάκης είναι στο στοιχείο του, έχει παντρέψει τις δύο μεγάλες του αγάπες, το επιχειρείν, με την τηλεοπτική παρουσίαση και είναι τέλειο», είπε για το Dragons’ Den με τον Σάκη Τανιμανίδη.

Για το ενδεχόμενο να δούμε και την ίδια σε τηλεοπτική εκπομπή: «Έχουν γίνει συζητήσεις όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τώρα το focus μου είναι στα κορίτσια και στην επιχείρηση εστίασης, οπότε δεν είναι κάτι που αξιολογούσα σοβαρά. Υπάρχουν κάποιες συζητήσεις, τίποτα όμως δεν είναι ανακοινώσιμο», ξεκαθάρισε η Χριστίνα Μπόμπα.

Ενώ ανέφερε για τις μεγάλες αλλαγές στη ζωή της μετά τη γέννα: «Αφού γέννησα, δεν με στεναχωρεί τίποτα. Αλλάζουν τόσο πολύ οι προτεραιότητές σου που δεν σε αφορά τόσο πολύ το τι θα πει ο κόσμος, όταν μάλιστα αυτό δεν έχει βάση και μεγάλη ουσία», είπε η Χριστίνα Μπόμπα.

Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα, οι δίδυμες και ο Γιώργος Μαυρίδης

Σάκης Τανιμανίδης: Η Χριστίνα Μπόμπα, οι δίδυμες και ο Γιώργος Μαυρίδης

O Σάκης Τανιμανίδης έδωσε σε μια συνέντευξη στον Γιώργο Λιάγκα και μεταξύ άλλων, μίλησε για την ρήξη στη φιλία του με τον Γιώργο Μαυρίδη, για τις κόρες του, Αριάνα και Φιλίππα αλλά και για την σύζυγό του, Χριστίνα Μπόμπα.

Η ρήξη στην φιλία με τον Γιώργο Μαυρίδη

«Οι δημοσιογράφοι μεγεθύνουν ή δημιουργούν πράγματα από εκεί που δεν υπάρχουν. Εμείς με τον Γιώργο προφανώς και η σχέση μας από φιλική εξελίχθηκε σε όχι φιλική, αλλά δεν μαλώσαμε ποτέ, απλά απομακρυνθήκαμε. Τελείωσε η εκπομπή, είχαμε κάποιες διαφωνίες. Εκείνη ήταν περίοδο συμπωματικά ήρθα στην Αθήνα, γνώρισα και τη Χριστίνα, έκανα την οικογένειά μου, οπότε απομακρυνθήκαμε.

Μετά από χρόνια υπήρξαν κάποιες αφορμές που τα είπαμε τηλεφωνικά, ήρθε η στιγμή που βαφτίσαμε τα παιδιά μας και σκέφτηκα γιατί να μην πω στον Γιώργο να έρθει; έχουμε περάσει τόσα χρόνια μαζί. Αυτά που μας ενώνουν είναι πολλά περισσότερα αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που μας χωρίζουν. Χάρηκα πολύ που ήρθε και χάρηκε και αυτός», ανέφερε ο Σάκης Τανιμανίδης.

«Είμαστε μια χαρά, δεν κάνουμε παρέα αλλά δεν έχουμε και κάτι να χωρίσουμε. Έχουμε μιλήσει ξανά από τότε. Τον είδα, τον αγκάλιασα και χάρηκα πολύ. Ήθελα να είναι στα βαφτίσια, δεν το έκανα για την κίνηση.

Οι δίδυμες κόρες και η σχέση με την Χριστίνα Μπόμπα

«Η ζωή με τα κορίτσια είναι μαγεία, νομίζω ότι είναι ότι καλύτερο μπορεί να συμβεί σε έναν άνθρωπο. Πρακτικά υπάρχουν δυσκολίες ειδικά όταν είναι δίδυμα, αλλά είναι δυσκολίες που ομορφαίνουν τη ζωή μας».

«Με την Χριστίνα είμαστε από τα ζευγάρια που δεν τσακωνόμαστε, έχουμε τσακωθεί βέβαια. Μία φορά έχουμε τσακωθεί και έφυγα από το σπίτι για 3 ώρες. Με πήρε η Χριστίνα και γύρισα. Αυτό όμως, έχει γίνει πριν από τον γάμο. Ποτέ δεν έχουμε κοιμηθεί χωριστά με τη Χριστίνα μετά από τσακωμό. Είναι πολύ σημαντικό τα ζευγάρια να κοιμούνται μαζί ακόμα κι όταν είναι τσακωμένοι. Το… πάω και κοιμάμαι αλλού δεν βοηθάει καθόλου», συμπλήρωσε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σε ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα για το αν κοιμάται αριστερά ή δεξιά, ο Σάκης Τανιμανίδης είπε: «Εμένα μου αρέσει να κοιμάμαι, όπως κοιτάμε το κρεβάτι από τα πόδια προς το κεφάλι, στα δεξιά. Στη Χριστίνα δεν της αρέσει αυτό και μου έλεγε “γιατί έχεις πάρει τη δεξιά μεριά;”. Θες να αγκαλιάσεις τη γυναίκα σου. Την αγκαλιάζω “κουταλάκι”, μου αρέσει να την αγκαλιάζω από τη δεξιά πλευρά. Δεν μου αρέσει καθόλου να την αγκαλιάζω από την αριστερή, καθόλου.

Ενώ μου αρέσει εμένα να κοιμάμαι από τη δεξιά πλευρά για να κάνω κουταλάκι, η δεξιά πλευρά του κρεβατιού είναι πιο κοντά στην πόρτα. Και το δωμάτιο των μωρών είναι δίπλα στο δικό μας. Κι επειδή η Χριστίνα, σαν μανούλα, σηκώνεται πιο συχνά από μένα μου λέει ότι “θα πάρω εγώ την απ’ έξω πλευρά για να μην κάνω τον κύκλο”. Και δεν μπορώ να την κάνω κουταλάκι», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.