Χριστίνα Μπόμπα: Η πρώτη απάντησή της για την επίθεση που δέχτηκε για το περιβόητο ντεκολτέ

Συντάκτης: Newsroom

31 Μαΐου 2022 10:00

Ένα πρωτοφανές κύμα συμπαράστασης υπέρ της Χριστίνας Μπόμπα εξελίσσεται τις τελευταίες ημέρες ύστερα από τις επιθέσεις που δέχτηκε στα social media για το περιβόητο ντεκολτέ που φόρεσε.

Μία φωτογραφία της Χριστίνας Μπόμπα  στα social media  ήταν αρκετή για να ξεσπάσει μία απίστευτη θύελλα αρνητικών σχολίων με τους χρήστες να την κατηγορούν ότι ξεχνάει ότι ειναι μάνα και ότι τέτοιου είδους ρούχα δεν αρμόζουν σε μία γυναίκα με δύο παιδιά.

«Δεν συνηθίζω να απαντάω σε σχόλια απλώς όταν διαβάζω σχόλια που εκφράζουν μια παθογένεια της νοοτροπίας κάποιων ανθρώπων – ευτυχώς είναι η εξαίρεση – θεώρησα επειδή έχω φωνή στα social media ότι θα ήταν καλό να δώσω ένα μήνυμα, μια απάντηση. Όλοι έχουν άποψη για το τι κάνουμε και είναι απελευθερωτικό να πούμε ό,τι θα κάνουμε ό,τι θέλουμε και εμείς ξέρουμε τι είναι σωστό για εμάς και τι όχι.

Εγώ ποτέ δεν απαντάω σε κανένα σχόλιο και η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουμε αρκετά. Οι επαναστάτες του πληκτρολογίου, αυτοί που προσπαθούν να αλλάξουν τον κόσμο πίσω από τα social media είναι ένα φαινόμενο των τελευταίων ετών. Το θέμα είναι ότι ενώ δεν πρέπει να ασχολείσαι με αυτούς, κάποιες φορές σε κάποια θέματα, όπως αυτό που αφορά τον ρόλο της μητέρας καλό είναι να υπάρχει μια Χριστίνα ή κάποιος άλλος να βγει και να πει τη γνώμη της. Είμαι περήφανος για εκείνη»

Αρκετοί διάσημοι βρέθηκαν στο πλευρό της συζύγου του Σάκη Τανιμανίδη με δημόσιες τοποθετήσεις υπέρ της.

Φυσικά αρκετοί χρήστες στο instagram ακόμα και σήμερα συνεχίζουν να σχολιάζουν αρνητικά την φωτογραφία της