Χριστίνα Μπόμπα: Με τις κόρες της στην παραλία λίγο πριν την βάφτισή τους

Συντάκτης: Newsroom

14 Σεπτεμβρίου 2022 16:28

Χριστίνα Μπόμπα: Με τις κόρες της στην παραλία λίγο πριν την βάφτισή τους

Στη Μύκονο παραμένουν ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, οι οποίοι το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου βαφτίζουν τις δίδυμες κόρες τους.

Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται στο νησί των ανέμων από το ξεκίνημα του καλοκαιριού, όπου και έκανε τις οικογενειακές διακοπές, δίπλα στις μικρές, Αριάνα και Φιλίππα.

Και μπορεί να βρισκόμαστε στα μέσα του Σεπτέμβρη, ωστόσο οι υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες έδωσαν την ευκαιρία στην οικογένεια να απολαύσει τα τελευταία μπάνια στην παραλία για φέτος.

Η Χριστίνα Μπόμπα ανέβασε σχετική φωτογραφία στο instagram από τα παιχνίδια στην αμμουδιά με τις κόρες της, Αριάνα και Φιλίππα.

Αμέσως μετά την βάφτιση των κοριτσιών, η οικογένεια θα επιστρέψει πίσω στην βάση της στην Αθήνα, αλλά και στο νέο σπίτι που μετακόμισαν πρόσφατα, προκειμένου να ξεκινήσουν μια νέα αρχή δίπλα στις δίδυμες!

Σάκης Τανιμανίδης – Χριστίνα Μπόμπα: Πυρετώδεις προετοιμασίες για την βάπτιση των δίδυμων στη Μύκονο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα ετοιμάζουν περετωδώς την βάπτιση της μικρής Αριάνας και Φιλίππας, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε λίγες μόνο ημέρες στη Μύκονο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα μάλιστα πριν από λίγες ημέρες έκλεισαν 4 χρόνια παντρεμένοι. Οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας τον τελευταία χρόνο, μιας και μετά τη γέννηση της Αριάνας και της Φιλίππας, κατάφεραν να εκπληρώσουν ένα από τα μεγαλεπίβολα όνειρά τους και να γίνουν γονείς.

Η οικογένεια, όλο το καλοκαίρι βρίσκεται στη Μύκονο, μιας και αυτό που ήθελαν να κάνουν ήταν να οργανώσουν με τον καλύτερο τρόπο την βάπτιση των διδύμων, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο νησί σε λίγες μόνο μέρες, με πολλούς καλεσμένους celebrities.

Όλα είναι πλέον έτοιμα και οι δυο γονείς ετοιμάζονται να βαπτίσουν τα κοριτσάκια τους και να γιορτάσουν με όλους τους αγαπημένους τους φίλους το γεγονός. 

Σάκης Τανιμανίδης-Χριστίνα Μπόμπα: 8 νονοί για την βάφτιση των διδύμων

Στη δημοσιότητα ήρθε το προσκλητήριο για την βάπτιση των διδύμων και όπως φαίνεται είναι όλοι θα είναι οχτώ.

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης τα βαφτίζουν στη Μύκονο τα δίδυμα κοριτσάκια τους και όπως όλα δείχνουν ακόμα και από το προσκλητήριο η βάπτιση θα είναι υπερπαραγωγή.

Σύμφωνα με το προσκλητήριο η βάφτιση θα γίνει το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό της Αγίας Άννας στον Πλατύ Γιαλό της Μυκόνου ενώ την Φίλιππα θα βαφτίσουν Ο Μάνος Γαβράς η Μαρίνα Βερνίκου η Ντεμηλια Καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης ενώ την κόρη τους Αριάνα θα βαφτίσουν η Γιολάντα Καλογεροπούλου ο Μίλτος Καμπουρίδης η Αννεζια καμπουρίδη και ο Γιώργος Καμπουρίδης.

Σε παλαιότερη συνέντευξη του Σάκη Τανιμανίδη στην πρωινή εκπομπή του ANT1 έχει αναφερθεί στον έρωτά του για τη Χριστίνα πρόβα αλλά και στην επιθυμία του τότε να δημιουργήσει οικογένεια

«Είμαι όχι απλά ερωτευμένος. Έχω ερωτευθεί τρεις φορές στη ζωή μου.

Μία ερωτεύθηκα τη γυναίκα μου τη Χριστίνα, μία ερωτεύθηκα τις κόρες μου κι άλλη μία ξανά την Χριστίνα σαν μάνα των παιδιών μου», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης και εξήγησε:

«Αυτός ο νέος ρόλος που παίρνει πλέον η γυναίκα, ο οποίος είναι ένας σαρωτικός ρόλος και για την ίδια και για τη σχέση της με τον σύζυγο, είναι διαφορετικός.

Από εκεί που την ήξερα σαν μια γυναίκα και μόνο σαν γυναίκα, ξαφνικά αλλάζει ο ρόλος της.

Αλλάζει και η συμπεριφορά της απέναντί σου και αλλάζει και πως τη βλέπεις εσύ. Βλέπεις πλέον έναν άνθρωπο που αυτό που κυριαρχεί είναι η σχέση του με τα παιδιά».