Χριστίνα Μπόμπα – Σάκης Τανιμανίδης: πού μετακομίζουν;

Δημοσιεύθηκε: 05/08/2019 13:10
Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: πού μετακομίζουν;

Λίγες μέρες χαλάρωσης πέρασαν στη Μύκονο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανιδης. Καλοκαιρινή ανάπαυλα, βουτιές στα καταγάλανα νερά και θαλάσσιες εξορμήσεις με σκάφος ήταν στο ημερήσιο πρόγραμμα των διακοπών τους, οι οποίες όμως πριν από μερικές ημέρες διακόπηκαν για λίγο. Όπως σας είχαμε ενημερώσει, το ζευγάρι επέστρεψε στην Αθήνα, προκειμένου να ξεκινήσει τη μετακόμισή του από την Πεύκη στο νέο του σπίτι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, η Χριστίνα και ο Σάκης μετακομίζουν στο… Κολωνάκι! Η πρώτη επέτειος του γάμου τους, την οποία θα γιορτάσουν σε ένα μήνα, θα βρει το ζευγάρι στο υπέροχο, φωτεινό διαμέρισμα 200 τ.μ. που βρίσκεται σε πολυτελές συγκρότημα, δίπλα στους κουμπάρους του, και πρόκειται στο εξής να στεγάσει τον έρωτά του! Παρά την κούραση και οι δύο ξεχειλίζουν από ενθουσιασμό γι’ αυτό το νέο ξεκίνημα.

Μπόμπα Τανιμανιδης

Σχεδιάζουναπό την αρχή τη διακόσμηση του καινούργιου τους σπιτιού, ενώ από τα πρώτα πράγματα που φρόντισαν να βάλουν στο, ημιτελές, ακόμη σαλόνι τους είναι τα κορνιζαρισμένα ενσταντανέ από τον παραμυθένιο γάμο τους.

Όπως και να το δεις... είναι INNOSTAT