Χριστίνα Μπόμπα: Τα σημάδια από την γέννηση των διδύμων που «σβήνει» στις αναρτήσεις της

16 Ιουλίου 2022 15:31

Χριστίνα Μπόμπα: Τα σημάδια από την γέννηση που «σβήνει» στις αναρτήσεις της

H Χριστίνα Μπόμπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram θέλησε να απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις που της κάνουν οι διαδικτυακοί της φίλοι.

Μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Μπόμπα δεν δίστασε να αποκαλύψει τα κιλά που έχει ακόμη μετά από την εγκυμοσύνη των δίδυμων κοριτσιών της καθώς χρειάζεται άλλα 8 προκειμένου να επιστρέψει στα κιλά που ήταν πριν μείνει έγκυος.

Ωστόσο, όταν ρωτήθηκε τι έκανε με τις ραγάδες στην κοιλιά, αποκάλυψε πως ακόμη τις έχει, δείχνοντάς τες με μια φωτογραφία.

Σάκης Τανιμανίδης Χριστίνα Μπόμπα: Ετοιμάζονται για την βάφτιση των διδύμων

Όπως είναι λογικό η βάφτιση των διδύμων του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Mπόμπα δεν θα είναι ένα απλό γεγονός αλλά θα είναι ένα κοσμοπολίτικο super party στην καρδιά των social media

Στην Μύκονο βρίσκονται από την αρχή του καλοκαιριού η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζεται να βαφτίσει τις δίδυμες κόρες του στο νησί των Ανέμων, με το μυστήριο να έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης όσο και η Χριστίνα Μπόμπα επιθυμούν να οργανώσουν μια ξεχωριστή, εορταστική ημέρα που θα συνδυάζει την οικογενειακή ευτυχία τους με την αγάπη τους για τα ελληνικά νησιά, μια ημέρα που θα μείνει αξέχαστη στους ίδιους αλλά και στους καλεσμένους τους.

Ήδη βρίσκονται στην Μύκονο κάνοντας διακοπές με τις κόρες τους, ενώ παράλληλα προχωρούν τις προετοιμασίες για τη διπλή βάφτιση. Λεπτομέρειες για το μυστήριο δεν έχουν διαρρεύσει, όμως σύμφωνα με πληροφορίες της Real News πρόκειται να γίνει ένα μεγάλο πάρτι, όπου η Χριστίνα και ο Σάκης θα μοιραστούν τη χαρά τους με τους αγαπημένους τους.

Αν και στο μυαλό της υπήρχε το ενδεχόμενο η βάφτιση να γίνει στην Σίφνο, η Μύκονος τελικά κέρδισε έδαφος στην προτίμησή τους.

Όπως είναι λογικό και επόμενο οι διάσημοι influencer που έχουν καταγράψει μέσα από τα social media σχεδόν όλες τις προσωπικές τους στιγμές σας από την γέννηση των παιδιών τους, το γάμο τους, την εγκυμοσύνη της Χριστίνας Μπόμπα πλέον ήρθε και η στιγμή της βάφτισης να μοιραστεί με όλους τους θαυμαστές τους