Χριστίνα Μπόμπα: «Θα ήθελα πολύ ένα μωρό ακόμα»

Συντάκτης: Newsroom

29 Δεκεμβρίου 2022 09:37

Χριστίνα Μπόμπα: «Θα ήθελα πολύ ένα μωρό ακόμα»

Η Χριστίνα Μπόμπα παραχώρησε συνέντευξη στο Hello και μίλησε για την προσωπική της ζωή μετά και τη γέννηση των δίδυμων κοριτσιών της. Η influencer μίλησε για τη σχέση της με τον Σάκη Τανιμανίδη, την εξωσωματική γονιμοποίηση αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όταν τα δίδυμα ήρθαν στη ζωή.

Μιλώντας για τη γνωριμίας της το 2015 με τον Σάκη Τανιμανίδη λέει: «Ήταν μια καρμική γνωριμία, ήταν γραφτό να είμαστε μαζί. Όταν ήρθε ο Σάκης στην εταιρεία μας, γνωριστήκαμε αμέσως. Είναι, άλλωστε, χείμαρρος. Έπειτα από αρκετό διάστημα, βρεθήκαμε ξανά για τις ανάγκες ενός project που είχα, στο οποίο τον συμβουλευτήκαμε. Ο Σάκης ισχυρίζεται ότι το έκανα επίτηδες για να τον συναντήσω. Η αλήθεια, όμως, είναι ότι ήταν καθαρά επαγγελματικό. Πήρε το Instagram μου, μετά μου έστειλε μήνυμα, βρεθήκαμε, το ένα έφερε το άλλο και τώρα έχουμε δύο παιδάκια».

Στη συνέχεια απάντησε για το αν ο γάμος άλλαξε κάτι στη σχέση της με τον άνδρα της: «Ο γάμος δεν άλλαξε κάτι – ίσως η πρόταση γιατί καταλάβαμε ότι το πάμε σοβαρά. Τα παιδιά είναι που αλλάζουν τη σχέση».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της αναφέρθηκε στον ερχομό των διδύμων: «Προσπαθούσαμε πολύ καιρό και το θέλαμε τόσο πολύ. Όταν γέννησα, δεν μπορώ να πω ότι όλα ήταν ρόδινα. Μια γυναίκα, σε αυτήν τη φάση της ζωής της, περνά πολλές ορμονικές αλλαγές και έχει τεράστια ευθύνη. Αλλάζει εντελώς η ταυτότητα της. Προσωπικά, ενώ ένιωθα ευτυχία που είχα τις μικρές, παράλληλα, κάποια βράδια, μπορεί και να έκλαιγα. Ήταν οι ορμόνες; Ήταν οι ευθύνες; Ήμουν πολύ φορτισμένη συναισθηματικά, είχαν αλλάξει το σώμα και η ζωή μου. Δεν ήξερα πως θα τις θηλάσω και πως θα κοιμηθώ. Για δύο μήνες ήμουν σα φυτό – χαρούμενο φυτό. Είχα διακυμάνσεις και δεν επικοινωνούσα με τον κόσμο. Όταν ήμουν με φίλους, εκείνη συζητούσαν κι εγώ ασχολούμουν με τα κορίτσια. Κοιμόμουν για ένα τέταρτο και πεταγόμουν».

Μιλώντας για την εξωσωματική γονιμοποίηση η Χριστίνα Μπόμπα λέει: «Πιο απαιτητικό ήταν το πριν, όταν δεν ερχόταν η εγκυμοσύνη και δεν ξέραμε γιατί. Περνούσαν οι μήνες και δεν γινόταν τίποτα. Αυτό ήταν το δύσκολο. Με την εξωσωματική τα καταφέραμε με την πρώτη προσπάθεια. Όταν έρχονται τα παιδιά, όμως, νιώθεις τέτοια χαρά και πληρότητα που δε θυμάσαι τίποτα από το διάστημα που προσπαθούσες χωρίς αποτέλεσμα».

«Με τον Σάκη και τους γονείς μου μοιραζόμουν τις αγωνίες μου. Είμαι ανοιχτός άνθρωπος και εξέφραζα τα συναισθήματά μου», είπε η Χριστίνα Μπόμπα αναφερόμενη στις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Όπως είπε δεν της πέρασε από το μυαλό να εγκαταλείψει καθώς ήθελε πάρα πολύ να γίνει μητέρα: «Όχι, ήμουν σίγουρη ότι ήθελα να γίνω μαμά, απλώς δεν ήξερα τον τρόπο. Ήξερα όμως ότι θα τα καταφέρω. Παρ’ όλα αυτά, καμιά φορά έλεγα στον Σάκη ότι δεν θα συμβεί ποτέ. Ακόμη και τότε, όμως, καταλάβαινα ότι δεν έπρεπε να σταματήσω την προσπάθεια».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι της είχε περάσει από το μυαλό η σκέψη για υιοθεσία: «Ναι και μάλιστα θα την κάναμε εύκολα. Είπαμε όμως να δοκιμάσουμε πρώτα την εξωσωματική».

Όσον αφορά τη δίδυμη κύηση είπε: «Επειδή είχαμε βάλει δύο έμβρυα, ήξερα ότι αυξάνονται οι πιθανότητες δίδυμης κύησης. Προσευχόμουν να είναι καλά και τα δύο. Στην αρχή νόμιζα ότι είμαι αγορομάνα, τώρα λατρεύω που είμαι μαμά δύο κοριτσιών».

Στο πως είναι ως μαμά απαντά: «Επειδή είμαι αυστηρή, νόμιζα ότι θα ψειρίζω την μαϊμού. Με τα κοριτσάκια μου, όμως, βγαίνουν όλα ήρεμα και πιστεύω πως έχω βρει το νόημα στη σχέση μου μαζί τους. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενη με τη μητρότητα. Τις προσέχω, τις φροντίζω, τους αφιερώνω χρόνο. Αφού ξεπέρασα τους δύο πρώτους μήνες, κατά τους οποίους δυσκολεύτηκα πολύ, θεωρώ τις κόρες μου δώρο. Κάνουμε πράγματα μαζί και γελάμε πολύ. Νιώθω ότι είμαι τρυφερή και καλή μαμά».

Η επιλογή των ονομάτων
«Απλώς, μας άρεσαν. Είχαμε μία λίστα με πέντε ονόματα και, όταν γεννήθηκαν, είπαμε «αυτή είναι η Αριάνα και αυτή η Φίλιππα». Ήθελα τα ονόματα τους να βγάλουν ένα δυναμισμό».

Η Χριστίνα Μπόμπα αποκάλυψε πως: «θα ήθελα να έχω ένα μωρό ακόμη και μάλιστα να είναι και αυτό κορίτσι».