Χριστίνα Μπόμπα: «Τους πρώτους δύο μήνες με τις δίδυμες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο»

19 Μαΐου 2022 09:00

Χριστίνα Μπόμπα: «Τους πρώτους δύο μήνες με τις δίδυμες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο»

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε στο Καλό Μεσημεράκι και εξομολογήθηκε στον Νίκο Μουτσινά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε τον πρώτο καιρό μετά από τη γέννηση των διδύμων. Τόσο η ίδια όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν αφιερώσει το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου τους στις κόρες τους

Η Χριστίνα Μπόμπα μίλησε για την μητρότητα και για τις κόρες της έναν μήνα πριν από τα πρώτα τους γενέθλια. Η γνωστή Influencer θυσίασε μερικά views για να αφοσιωθεί στις κορούλες της. Η καθημερινότητά της άλλαξε τελείως, αλλά τώρα επανέρχεται στα social. Από τα οποία δεν απουσίασε κατά κάποιο τρόπο. Αλλά είχε αλλάξει το περιεχόμενο των δημοσιεύσεων της. Πριν από λίγο καιρό έκανε και τα πρώτα της ταξίδια, στην Ιταλία και στο Λονδίνο, χωρίς τις κόρες της. Κι έτσι άρχισε να βρίσκει χρόνο για τον εαυτό της.

Για τον ερχομό της Αριάνας και της Φιλίππας εκμυστηρεύτηκε: «Άλλαξε όλη μου η ζωή, όλη μου η κοσμοθεωρία, όλες οι προτεραιότητες, αλλά είναι τόσο ωραία. Θέλω να είμαι ειλικρινής: τους πρώτους δύο μήνες ήμουν σαν να με έχει πατήσει τρένο. Κουρασμένη, άυπνη. Είχα ένα συναίσθημα ευθύνης τεράστιο. Δεν κοιμόμουν καθόλου και πάλευα συνεχώς για να έχω αρκετό γάλα. Ήμουν στον δικό μου κόσμο. Επειδή είχα δύο μωρά, δεν συγχρονίζονταν το πρόγραμμά μας. Ήθελαν να κάνουν τα δικά τους. Είναι η μέρα με τη νύχτα. Διαφορετικές προσωπικότητες. Όταν πάρουν το κινητό μου αρχίζουν και σκρολάρουν, οι δίδυμες κάνουν πράγματα τα οποία δεν πιστεύω… Κάθε μέρα κάνουν κάτι καινούργιο Είναι κουκλίτσες. Είμαι αυτή η μάνα η κουραστική, αλλά εντάξει πρώτος χρόνος είναι. Το ζω. Μιλάω όλη μέρα για τα παιδιά».

Ο Σάκης Τανιμανίδης σαν μπαμπάς

«Ο Σάκης είναι χειρότερος από εμένα. Δηλαδή αν εγώ είμαι χαζομαμά, ο Σάκης το έχει τερματίσει. Έχω τρία παιδιά αλλά ευτυχώς με βοηθάει πάρα πολύ. Δεν είναι ότι βοηθάει, μοιραζόμαστε τα πάντα. Με τον Σάκη ήμασταν ομάδα από την πρώτη μέρα. Όταν ήρθαν τα μωρά απευθείας, είδαμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας».

«Τον ερχομό των διδύμων δεν τον είχα προγραμματίσει. Ήθελα να κάνω παιδιά. Όταν ήμουν μικρή δεν πέρναγε καν από το μυαλό μου. Όταν γνώρισα τον Σάκη, άρχισε να σοβαρεύει η σχέση και ήμασταν πολύ καλά μαζί. Είναι μία φυσιολογική εξέλιξη της σχέσης». Δήλωσε στην μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ.

φωτογραφία: Instagram