Χριστίνα Παππά: «Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο, ήμουν παραμορφωμένη»

16 Μαρτίου 2022 17:04

Χριστίνα Παππά: «Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο, ήμουν παραμορφωμένη»

Η Χριστίνα Παππά παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «ΕΓΩ». Η ηθοποιός αναφέρθηκε στο σοβαρό τροχαίο ατύχημα που υπέστη στο παρελθόν και στα πολλά ράμματα που χρειάστηκε να κάνει δίχως να κοιτάει για μεγάλο διάστημα στον καθρέφτη το πρόσωπο της.

Χριστίνα Παππά: «Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο, ήμουν παραμορφωμένη»

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής σας;

Έχω περάσει αρκετές δύσκολες στιγμές για να είμαι ειλικρινής. Στη ζωή μου έχω μάθει να μάχομαι, είμαι μαχήτρια.

Μου έχουν συμβεί πάρα πολλά περιστατικά και από συνεργασίες και από θέματα υγείας και οικονομικά.

Έχω προσπαθήσει και έχω παλέψει όσο δεν φαντάζεστε. Δεν μπορώ να εξηγήσω και εγώ από πού αντλώ αυτή τη δύναμη. Ίσως επειδή είχα ένα παιδί, ίσως επειδή έλεγα όχι εγώ θα τα καταφέρω, δεν ξέρω.

Είχατε επιζήσει από σοβαρό τροχαίο;

Ναι ήμουν πολύ μικρή τότε. Δούλευα πρώτη-δεύτερη χρονιά στο θέατρο και είχα εκτιναχθεί έξω από το παρμπρίζ. Ήταν θαύμα που έζησα.

Είχα 57 ράμματα στο πρόσωπο. Τα μάτια μου, το σαγόνι μου, το μάγουλό μου είναι όλα ραμμένα. Φαίνεται αν έρθει κανείς κοντά μου. Ήμουν παραμορφωμένη και για δυο μήνες δεν με άφηναν να με δω στον καθρέφτη.

Όταν κοιταχτήκατε πως νιώσατε;

Θυμάμαι σαν και τώρα, όταν πήγαμε στο ραντεβού με τον γιατρό, πήραμε το ασανσέρ και με το που άνοιξε η πόρτα και είδα τον καθρέφτη, λιποθύμησα.

Όταν έφυγα από το παρμπρίζ, ο γιος μου ήταν 2-3 ετών και άνοιξα τα μάτια μου από τα πολλά αίματα και είπα Παναγία μου πες μου ότι ζω για να είμαι δίπλα στο παιδί μου σε παρακαλώ. Αυτό θυμάμαι ότι σκέφτηκα.

Χριστίνα Παππά: Μιλάει πρώτη φορά για την νύφη της, Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Παππά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για το το τέλος του γάμου της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα αλλά και για την κοπέλα του γιου της, Άννα Μπεζάν η οποία είναι έγκυος.

Για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα ανέφερε: «δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή από τους πρώην μου. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά δεν θέλω να μιλάμε έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Πήρα ένα γνωστό μας στην Ιταλία τώρα με τον κορονοϊό και του είπα να πάρει τηλέφωνο στην οικογένειά του να μάθει αν είναι καλά.

Μου έχει πει κάτι όταν χωρίζαμε που δεν θα το ξεχάσω. Μου έχει ρίξει μια κακία. Αλλά πάντα στις προσευχές μου να είναι καλά».

Για την Άννα Μπεζάν είπε:

«Είναι στον τρίτο μήνα. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη τέλη Νοεμβρίου.

Έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, σε ταξίδι τους στο Παρίσι. Η κοπέλα είναι ηθοποιός, είναι Ελληνίδα. Δεν ξέρω πολλά. Είναι γλυκύτατο πλάσμα. Είναι να του κάνει το κλικ».

«Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο. Και αυτό με έχει φέρει εμένα πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο, καλλιεργημένο και έξυπνο κορίτσι. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Μένουν μαζί τα παιδιά τώρα».