Χριστίνα Παππά: Μιλάει πρώτη φορά για την νύφη της, Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

9 Μαρτίου 2022 14:15

Χριστίνα Παππά: Μιλάει πρώτη φορά για την νύφη της, Άννα Μπεζάν μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης

Η Χριστίνα Παππά ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μιλησε για το το τέλος του γάμου της με τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα αλλά και για την κοπέλα του γιου της, Άννα Μπεζάν η οποία είναι έγκυος.

Για τον Κλαούντιο Κολντεμπέλα ανέφερε: «δεν έχουμε καμία επαφή. Είναι ο μόνος που δεν έχουμε καμία επαφή από τους πρώην μου. Υπήρχε λίγο άσχημο τέλος, αλλά δεν θέλω να μιλάμε έχουν περάσει τόσα χρόνια.

Πήρα ένα γνωστό μας στην Ιταλία τώρα με τον κορονοϊό και του είπα να πάρει τηλέφωνο στην οικογένειά του να μάθει αν είναι καλά.

Μου έχει πει κάτι όταν χωρίζαμε που δεν θα το ξεχάσω. Μου έχει ρίξει μια κακία. Αλλά πάντα στις προσευχές μου να είναι καλά».

Για την Άννα Μπεζάν είπε:

«Είναι στον τρίτο μήνα. Να σας πω την αλήθεια, δεν ξέρω και πολλά πράγματα. Γνωρίστηκαν με τον Δημήτρη τέλη Νοεμβρίου.

Έμεινε έγκυος τον Ιανουάριο, σε ταξίδι τους στο Παρίσι. Η κοπέλα είναι ηθοποιός, είναι Ελληνίδα. Δεν ξέρω πολλά. Είναι γλυκύτατο πλάσμα. Είναι να του κάνει το κλικ».

«Είναι ένα κορίτσι βασανισμένο. Και αυτό με έχει φέρει εμένα πολύ κοντά της. Είναι ένα αξιόλογο, καλλιεργημένο και έξυπνο κορίτσι. Εγώ της είπα να με νιώθει σαν μαμά της. Μένουν μαζί τα παιδιά τώρα».