Χριστίνα Παππά: «Όταν είδα την εγγονή μου ήταν σαν να έβλεπα την Παναγία μπροστά μου»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

28 Σεπτεμβρίου 2022 10:55

Η Χριστίνα Παππά πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς έγινε γιαγιά για πρώτη φορά. Ο γιος της Δημήτρης Παππάς και η σύντροφός του Άννα Μπεζάν υποδέχτηκαν στον κόσμο την κόρη τους, την περασμένη Κυριακή και η χαρά τους είναι απερίγραπτη.

Η γνωστή επιχειρηματίας Χριστίνα Παππά είδε την εγγονή –η οποία θα πάρει το όνομά της– της για πρώτη φορά και τα συναισθήματά της είναι πρωτόγνωρα.

Η μικρή ήρθε στη ζωή με καισαρική και ζυγίζει 2.850 κιλά.

Το ζευγάρι περίμενε με ανυπομονησία τον ερχομό της κόρης του, ενώ τρισευτυχισμένη είναι και η Παππά.

Η Χριστίνα Παππά βουρκωμένη από τη συγκίνηση για τον ερχομό της εγγονής της μίλησε για τα πρώτα της συναισθήματα… ως γιαγιά!

«Νιώθω μετά τη γέννηση του γιου μου –στις 16 Ιουλίου 1985– ότι είναι άλλη μια σημαδιακή χρονιά για μένα. Είναι το ωραιότερο πλάσμα που έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Είναι σαν να έβλεπα την Παναγία μπροστά μου.

Η Άννα Μπεζάν, η νύφη μου είναι ένα πολύ δυνατό κορίτσι, φαίνεται από τώρα δόξα το Θεό καλή μαμά. Τα λέω πάλι και συγκινούμαι» εξομολογήθηκε η επιχειρηματίας.

«Είμαστε όλοι πολύ ευτυχισμένοι! Εγώ νιώθω έρωτα, της αφιερώνω ‘σε έχω ερωτευτεί από την πρώτη στιγμή’. Ό,τι τραγούδι ακούω για ομορφιά είναι για την εγγονή μου», ανέφερε σε άλλο σημείο η Παππά.

Από εκεί και πέρα, η Μπεζάν πρόκειται να πάρει σήμερα Τετάρτη εξιτήριο από το μαιευτήριο με τη νεογέννητη κόρη της. Μαζί με τον σύντροφό της Δημήτρη Παππά και τη Χριστίνα Παππά θα επιστρέψουν στο σπίτι τους ως οικογένεια.

Η επιχειρηματίας θα μείνει για λίγο καιρό μαζί τους για ό,τι βοήθεια χρειαστούν καθώς ειδικά οι πρώτες ημέρες με το μωρό είναι σίγουρα απαιτητικές.

«Σήμερα παίρνει εξιτήριο, θα βγούμε μαζί από το μαιευτήριο. Εννοείται ότι θα πάω να μείνω μαζί τους τις πρώτες ημέρες με την κόρη τους για ό,τι βοήθεια χρειαστούν», τόνισε η Παππά.

Πηγή: Τlife