Χριστόφορος Παπακαλιάτης: αλλάζει το σενάριο για τον Δάσκαλο έπειτα από αντιδράσεις, ειδικά στα social media; Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

23 Αυγούστου 2021 08:00

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: αλλάζει το σενάριο για τον Δάσκαλο έπειτα από αντιδράσεις, ειδικά στα social media; Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ

Σκάει βόμβα με τον Δάσκαλο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη; Το κοινό ανυπομονεί να δει στην μικρή οθόνη ένα ακόμη δημιούργημα του Χριστόφορου. Και ο τελευταίος ετοιμάζεται να κάνει σημαντικές αλλαγές στο σενάριο της σειράς του!

Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, τα μέρη είναι μαγευτικά και η υπόθεση έχει ήδη διαρρεύσει. Τί συμβαίνει, όμως, με το σενάριο και τις «αναγκαστικές» αλλαγές πάνω σε αυτό; Ο ίδιος ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης είχε αναρτήσει πριν λίγο καιρό πως κάνει αλλαγές στο κείμενο, καθώς δεν του άρεσε το τέλος.

Η υπόθεση διαδραματίζεται στους Παξούς, σε μία κοινωνία πολύ μικρή και ήσυχη. Ένας δάσκαλος μουσικής αφήνει την Αθήνα την περίοδο του κορονοϊού, με σκοπό να ταξιδεύσει στο νησί, για ένα φεστιβάλ μουσικής. Εκεί, ένα ερωτικό ειδύλλιο θα ξεκινήσει, ανάμεσα στον ίδιο και σε μία νεαρή κοπέλα. Ένα ειδύλλιο που θα φέρει μεγάλη ταραχή στο νησί.

Όπως ανέφερε το Zappit, η υπόθεση δεν θα είναι αυτή που γνωρίζαμε έως τώρα. Κεντρικός πρωταγωνιστής θα είναι ο Ορέστης (Χριστόφορος Παπακαλιάτης). Ο οποίος δεν θα είναι δάσκαλος σε σχολείο όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά μουσικός. Η κοπέλα που θα ερωτευτεί (Κλέλια Ανδριολάτου) δεν θα είναι ανήλικη μαθήτρια σε σχολείο. Αλλά μία ενήλικη κοπέλα που θα φέρει την ανατροπή στη ζωή του. Και εδώ έγινε η μεγάλη αλλαγή στο σενάριο, μετά τις πρώτες διαμαρτυρίες στα social media.

Έρωτας, πάθη και μυστικά, σε μία μικρή κοινωνία, με διαφορετικό τρόπο ζωής. Ένα μαγικό ταξίδι, γεμάτο μουσική, αλλά και ερωτισμό. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στο MEGA για να συνεπάρει, μέσα από το ανατρεπτικό του σενάριο ως “Ο Δάσκαλος”.

Οι αλλαγές αυτές πραγματοποιήθηκαν μετέπειτα, λόγω του φόβου για πιθανές αντιδράσεις του κοινού; Ή το σενάριο ήταν εξ αρχής γραμμένο έτσι; Κανείς δεν ξέρει. Και περιμένουμε την τελική μορφή που θα πάρει το σενάριο.