Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψη! Η λευκή επιταγή από το Mega για τον Maestro

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουλίου 2022 10:00

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αποκάλυψη! Η λευκή επιταγή από το Mega για τον Maestro

Επέστρεψε για να μείνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης. Και στο Mega του δίνουν λευκή επιταγή για τον Μαέστρο του.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στο Μεγάλο Κανάλι, έπειτα από 12 χρόνια. Όμως ενώ περιμένουμε με αγωνία τον πρώτο κύκλο της νέας σειράς του, πήρε ήδη το πράσινο φως από τον σταθμό και για τον δεύτερο! Απίστευτο; Κι όμως είναι η πραγματικότητα.

Το Mega θα έχει ως “ναυαρχίδα” του τον Maestro. Θα μεταφερθούμε στους όμορφους Παξούς και θα ταξιδέψουμε με την ιστορία ενός καθηγητή, που θα βρει πολλά εμπόδια στο νησί. Θα ανάψει φωτιές, θα ξεσηκώσει αντιδράσεις και θα βγάλει στη φόρα όλα τα απωθημένα που έχουν οι μικρές κοινωνίες.

Πριν καλά καλά δούμε τον α’ κύκλο των 9 επεισοδίων, ο Maestro πήρε το πράσινο φως για τη συνέχειά του

Οι άνθρωποι του MEGA πιστεύουν πάρα πολύ στον Χριστόφορο και στο comeback του. Γι’ αυτό και του έδωσαν το ελεύθερο να το πάει όπως θέλει.

Ο δημιουργός και η ομάδα του θα βρεθούν στα τέλη του καλοκαιριού και πάλι στους Παξούς, ώστε να έχει σπάσει κάπως ο κόσμος και ο τουρισμός. Γαι να μπορούν να κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία τα γυρίσματα, πριν χαλάσει ο καιρός, ό,τι δηλαδή έκαναν και πέρυσι, όπως αποκαλύπτει το yupiii.. Ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν ο β’ κύκλος θα παίξει αμέσως μετά τον α’, δεν αποκλείεται όμως να τους δούμε κολλητά, με μια διακοπή λόγω Χριστουγέννων.

* Η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Λεκάκη δεν αποκλείεται να είναι οι παρουσιάστριες της ταξιδιωτικής εκπομπής που θέλει να βγάλει στον αέρα η ΕΡΤ, σύμφωνα με το youfly. Μάλιστα, η εκπομπή αυτή είναι δική τους πρόταση και δεν είναι τωρινή. Έχει γίνει πριν χρόνια στην κρατική τηλεόραση που την είχε στο ψυγείο.

Τώρα όμως την επανέφεραν και έχει πολλές ελπίδες να γίνει. Η Μαρία Καβογιάννη και η Μαρία Λεκάκη θέλουν πολύ να την παρουσιάσουν. Η κοινή τους αγάπη για τα ταξίδια τις κίνησε το ενδιαφέρον για μια εκπομπή ταξιδιωτική μεν, διαφορετική δε όπως ισχυρίζονται από αυτές που ήδη γνωρίζουμε. Aκολούθησε η πανδημία του covid και τα όποια σχέδια ματαιώθηκαν. Μόλις πρόσφατα το θέμα της δημιουργίας αυτής εκπομπής ανακινήθηκε και πάλι. Με τους ανθρώπους της ΕΡΤ να εξετάζουν τις λεπτομέρειες της όλης πρότασης.

* Η Ελένα Ασημακοπούλου γύρισε σελίδα στην προσωπική ζωή της έπειτα από το διαζύγιό της με τον Μπρούνο Τσιρίλο. Γυρίζει και στην επαγγελματική και επιστρέφει έπειτα από καιρό στην ελληνική τηλεόραση. Όπως αποκάλυψε η ίδια στο Instagram, θα είναι στην Άγρια Γη που θα προβάλλεται στον ΣΚΑΪ. Εκεί θα υποδυθεί τη Ρένα.

Ο μιντιάκιας