Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δημοσίευσε backstage βίντεο από τα γυρίσματα του «Maestro»!

Συντάκτης: Newsroom

11 Δεκεμβρίου 2022 12:00

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Δημοσίευσε backstage βίντεο από τα γυρίσματα του «Maestro»!

Το Maestro, όσο προχωρούν τα επεισόδια, δείχνει να εντυπωσιάζει το τηλεοπτικό κοινό όλο και περισσότερο, μιας και οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης δείχνει να έχει βάλει τα δυνατά του στη συγκεκριμένη σειρά, μιας και έχει γίνει μια από τις αγαπημένες σε μόλις λίγα επεισόδια, ενώ πριν μερικές εβδομάδες ανακοινώθηκε και επίσημα ότι η σειρά πουλήθηκε στο Netflix και αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022 και να παρουσιαστεί σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Ο σκηνοθέτης και σεναριογράφος της σειράς, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, δημοσίευσε ένα βίντεο από τα γυρίσματα της σειράς και πιο συγκεκριμένα ένα μικρό απόσπασμα από το επεισόδιο που πρόκειται να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Πέμπτης 15-12.

 

Κλέλια Ανδριολάτου: «O Παπακαλιάτης με έψαξε στο Instagram, είδε τη φάτσα μου και μου ζήτησε να πιούμε καφέ»

Η Κλέλια Ανδριολάτου μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της βήματα, αλλά και τον ρόλο της στην σειρά του MEGA, «Maestro».

Η απόφασή της να ασχοληθεί με την υποκριτική

«Δεν ήξερα ότι θα έρθει αυτό που ήρθε. Είχα όμως, την ανυπομονησία και τη χαρά. Θέλω να πιστεύω ότι για να φτάσω εκεί που θέλω, πρέπει να πάω με πολύ αργό τρόπο. Οπότε, προσπαθώ να ισορροπώ αυτές τις δύο δυνάμεις, να είμαι προσγειωμένη και να προχωράω», είπε.

Αναφορικά με τη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, «Maestro», δήλωσε:

«Όταν έφτασα στους Παξούς, άρχιζα να γνωρίζω τους πάντες και να τους χαιρετάω. Όταν συναντήθηκα με τον Χριστόφορο, επειδή είχα ξεκινήσει να διοργανώνω γλέντια και τέτοια στην πλατεία, με ρώτησε πώς γίνεται να τους έχω μάθει όλους, μέσα σε τόσο λίγο καιρό, ενώ εκείνος δεν τους είχε μάθει όλους που ερχόταν πάντα στο νησί. Όλοι οι συντελεστές του Maestro είναι τόσο σπουδαίοι, μοιραζόμαστε τις ανησυχίες μας».

 

«Είμαστε σαν μια γροθιά»

«Μπορεί να έχω μία δύσκολη σκηνή και να ρωτήσω τη Μαρία Καβογιάννη τη γνώμη της για το πώς να παίξω. Θα βοηθήσουμε η μία την άλλη. Όλοι είμαστε δεμένοι μεταξύ μας και ειδικά, τα νέα παιδιά που είμαστε στη σειρά, είμαστε σαν μία γροθιά. Ακόμα και με τους πιο καταξιωμένους, που είναι σε πιο μεγάλη ηλικία από εμάς», ανέφερε.

«Με έψαξε λοιπόν, στο Instagram, είδε τη φάτσα μου και μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ»

«Δεν το φανταζόμουν, αλλά το ήθελα πάρα πολύ. Όταν τελείωσα τη σχολή, βρήκα αμέσως δουλειά, ήταν υπέροχο αυτό. Με βρήκε μέσα από τη δραματική σχολή, είχε περιγράψει σε κάποιους δασκάλους μου τι περίπου ψάχνει και κάποιος του είπε για εμένα. Με έψαξε λοιπόν, στο Instagram, είδε τη φάτσα μου και μου ζήτησε να πιούμε έναν καφέ», περιέγραψε η ηθοποιός.

Όσο για το γεγονός ότι η σειρά κατάφερε να βρεθεί μελλοντικά στη λίστα του Netflix, η Κλέλια Ανδριολάτου ανέφερε: «Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενη που θα ταξιδέψει αυτή η δουλειά σε όλο τον κόσμο και χαίρομαι που η Ελλάδα θα κάνει μια αρχή για να μπουν κι άλλες δουλειές που αξίζουν. Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι θα αλλάξει κάτι, αν αλλάξει. Έχουμε και 2η σεζόν και σε λίγους μήνες θα ξεκινήσουμε γυρίσματα».

«Όταν διάβαζα το σενάριο, δεν γνώριζα πώς θα κινηματογραφηθεί όλο αυτό, οπότε όταν το είδα σαν σειρά εκεί, ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που διάβαζα. Με συγκινούν κάποιες σκηνές. Στο τέλος θα γίνει μία αποκάλυψη», είπε στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι».