Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Με το ‘Maestrο’ άνοιξε η βεντάλια του κόσμου, δεν το περίμενα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

11 Μαρτίου 2023 13:10

Ακόμη μια επιβράβευση έλαβε η ελληνική τηλεοπτική σειρά του MEGA «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Ο οργανισμός Heritage & Museums σε ειδική εκδήλωση βράβευσε τους συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του MEGA «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, η οποία ενθουσίασε το κοινό αλλά συγχρόνως ξεπέρασε τα όρια της Ελλάδας, αφού είναι η πρώτη ελληνική τηλεοπτική σειρά που μπήκε στην πλατφόρμα του Νetflix.

Βραβείο παρέλαβαν οι κορυφαίοι συντελεστές του «Maestro», ο Παπακαλιάτης, ο Σούσουλας, η ερμηνεύτρια και στιχουργός, Χάρις Αλεξίου, οι ηθοποιοί Μαρία Καβογιάννη και Γιάννης Τσορτέκης καθώς και ο συνθέτης κινηματογραφικής μουσικής, Κώστας Χρηστίδης.

«Αφιερώνω τη βράβευσή μου σε όλους τους συντελεστές της σειράς, στους ηθοποιούς και στο συνεργείο. Λαμβάνω πολύ καλά μηνύματα από τον κόσμο. Με το ‘Μaestro’ άνοιξε η βεντάλια του κόσμου και αυτό είναι κάτι που δεν το περίμενα», είπε ο Παπακαλιάτης.

«Ευχαριστώ τον Χριστόφορο για τη συμμετοχή μου στη σειρά. Το ταλέντο και η ευαισθησία του μας επιτρέπουν να παίζουμε τέτοιους ρόλους. Μου άρεσε που είδα το ρόλο μου σε αγγλικά και γαλλικά στις ντουμπλαρισμένες εκδοχές του Netflix», δήλωσε από τη δική της πλευρά, η Μαρία Καβογιάννη.

Ο Γιάννης Τσορτέκης είπε πως ήταν δύσκολη η διαδικασία να υποδυθεί το ρόλο του και πως είχαν αυτό το αποτέλεσμα γιατί τον εμπιστεύτηκε ο Χριστόφορος.

«Μεγάλο μπράβο στον Χριστόφορο και στους συντελεστές. Μπράβο στη διοίκηση της ‘Alter Ego Media’ που επενδύει στην καλή μυθοπλασία», είπε ο Chief Content Officer του MEGA, Κώστας Σούσουλας.

Οι πρωταγωνιστές της σειράς «Maestro» συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες, όπως προκύπτει από ανάρτηση της Κλέλιας Ανδριολάτου.

Τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο της σειράς «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη θα αρχίσουν σύντομα και άπαντες βρίσκονται σε ρυθμούς προετοιμασίας.

Πριν από λίγες ημέρες ηθοποιοί της επιτυχημένης σειράς του MEGA, που έχει σαρώσει σε θεάσεις και στο Netflix, συναντήθηκαν και μάλιστα αργά το βράδυ.

Η Ανδριολάτου μοιράστηκε ένα στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τη συνεύρεση των πρωταγωνιστών του «Maestro». Στη φωτογραφία φαίνονται οι Γιώργος Μπένος, Φάνης Μουρατίδης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Δημήτρης Κίτσος, Μαρία Καβογιάννη και Ορέστης Πλακιάς.