Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Όσα αποκάλυψε ο πατέρας του

Συντάκτης: Newsroom

23 Νοεμβρίου 2022 22:42

Μπορεί ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης να μονοπωλεί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού κάθε εβδομάδα, όμως και η οικογένεια του μόνο περηφάνια νιώθει για εκείνον.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο περήφανος για όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του, ο γιος του, Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Ο Μανώλης Παπακαλιάτης, ο οποίος κάποτε υπήρξε αθλητικός παράγοντας στην Κρήτη και πλέον ασχολείται με τον τουρισμό, μίλησε στο Creta Tv για τον γιο του και πόσο περήφανος είναι για εκείνον.

«Δεν μπορεί να μην είναι κάποιος γονέας υπερήφανος, όταν βλέπει τα παιδιά του να πηγαίνουν καλά. Ο Χριστόφορος από μικρός είχε μία κλίση στο καλλιτεχνικό κομμάτι, θεωρώ ότι κάτι πήρε από τη γιαγιά του, τη μητέρα μου, που ήταν ερασιτέχνης ζωγράφος», δήλωσε αρχικά ο πατέρας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.

Όπως ανέφερε, ο γιος του δεν έχει «κληρονομήσει» το πάθος του ίδιου για τον αθλητισμό. «Δεν έχει ιδέα από αθλητισμό. Είχαμε πάει με φίλους σε ένα παιχνίδι το 1983, Ολυμπιακός – Πανελλήνιος κι είχα πάρει μαζί μου τον Χριστόφορο, αλλά δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον. Σηκώθηκε κι έφυγε», θυμάται.