Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Ποια είναι η αδελφή του, Νάρα, που απέκτησε δίδυμα

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

3 Δεκεμβρίου 2022 13:03

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: «Μετά τα 40 πέρασα κρίση ηλικίας»

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει ξεχωρίσει και φέτος μες τη σειρά «Maestro» του MEGA.

Η επιτυχία της σειράς φέρνει ξανά στο προσκήνιο τη ζωή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, που πολλοί θεωρούν ως τον πιο χαμηλών τόνων δημιουργό της ελληνικής τηλεόρασης.

Δεν είναι πολλά αυτά που έχουν γραφτεί για την οικογένεια του ηθοποιού και σκηνοθέτη.

Ο Φίλιππος και Χριστόφορος είναι τα δύο αδέλφια από τον πρώτο γάμο του Μανώλη Παπακαλιάτη με τη Βίλλυ Μαλάμη, ενώ ο Στέφανος και η Νάρα από τον δεύτερο γάμο του.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nara Papakaliati 🇬🇷 (@narapap)

«Ο Χριστόφορος πηγαίνει για να βλέπει τα αδέλφια του, τα ξαδέλφια του, τον πατέρα του τον Μανώλη Παπακαλιάτη, με τους οποίους έχει ισχυρούς δεσμούς. Με τον πατέρα του είχε πάντα καλή σχέση.

Υπάρχει αγάπη, εμπιστοσύνη, υποστήριξη και νιώθω ότι εκτός από πατέρας και γιος, είναι φίλοι», είχε δηλώσει η Βίλλυ Μαλάμη, η μητέρα Παπακαλιάτη σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της στην ιστοσελίδα, «Πατρίς».

Η Νάρα Παπακαλιάτη, η μία από τις αδελφές του δημιουργού, μεγάλωσε στο Ηράκλειο και έχει σπουδάσει Μαθηματικά και Χρηματοοικονομικά.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nara Papakaliati 🇬🇷 (@narapap)

Σύντομα την κέρδισε η αγάπη της για τη μόδα, αφού άρχισε ασχολείται με το fashion design, όταν πήρε τη μεγάλη απόφαση να μετακομίσει στο Λονδίνο, ξεκινώντας παράλληλα μια σειρά με ταξίδια στο εξωτερικό.

Όλα τα παραπάνω μέχρι τη στιγμή που έφερε στον κόσμο τις δίδυμες κόρες της. Το τελευταίο χρόνο η Παπακαλιάτη έχει δοθεί ολοκληρωτικά στην οικογένεια που δημιούργησε με τον σύντροφό της, Νικόλα Σεφτελή.

Από εκεί και πέρα, επιτυχία για τον Παπακαλιάτη συνεχίζεται καθώς το Netflix πήρε τα παγκόσμια δικαιώματα για τη σειρά «Maestro».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nara Papakaliati 🇬🇷 (@narapap)

Η δραματική σειρά σε σενάριο, σκηνοθεσία και με πρωταγωνιστή τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη, θα έρθει στα μέλη του Netflix σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου και θα κάνει πρεμιέρα σε κοινό σε όλο τον κόσμο για πρώτη φορά στις αρχές του 2023.

Όπως δήλωσε ο Παπακαλιάτης: «Κρατάω το ‘Maestro’ πολύ κοντά στην καρδιά μου και νιώθω βαθιά τιμή και χαρά που αυτή η ιστορία θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο μέσω του Netflix. Ανυπομονώ για αυτό το ταξίδι».