Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Το πανέμορφο σπίτι του που θυμίζει σκηνικό ταινίας

Συντάκτης: Newsroom

1 Αυγούστου 2022 13:15

Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Αυτή είναι η κούκλα αδερφή του που ασχολείται με τη μόδα

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης έχει αποδείξει μέσα από τις τηλεοπτικές και κινηματογραφικές του δημιουργίες ότι ένας άνθρωπος με εκλεπτυσμένο γούστο και ακόμα και το σπίτι του εντυπωσιάζει.

Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες που ακολουθούν στη gallery έχει δημιουργήσει μίνιμαλ γωνίες στο σπίτι με άνετους χώρους αφού είναι και ιδιαιτέρως ευρύχωροι, ενώ το τζάκι που δεσπόζει στο σαλόνι του δίνει μια νότα χαλαρή και ζεστή για ωραίες βραδιές με φίλους! Όσον αφορά στη διακόσμηση;

Έχει βάλει την προσωπική του πινελιά επιλέγοντας δημιουργίες από ξύλο ενώ λατρεύει τις γήινες αποχρώσεις.

Αυτό όμως που εμείς έχουμε λατρέψει πιο πολύ από όλες τις γωνιές, είναι το σημείο μπροστά στην τεράστια τζαμαρία του! Εκεί όπως έχουμε καταλάβει είναι η δική του γωνιά!

Ο ταλαντούχος δημιουργός αφηγείται μια συναρπαστική ιστορία πάθους και σύγκρουσης, με την αναγνωρίσιμη κινηματογραφική ματιά, τη σεναριακή δεξιοτεχνία και την υψηλή αισθητική του.

Η σειρά «Maestro» γυρίστηκε σε ατμοσφαιρικές τοποθεσίες στην Αθήνα, τους Παξούς και την Κέρκυρα, με ένα ξεχωριστό καστ ταλαντούχων ηθοποιών να ενσαρκώνει τους πολυδιάστατους ήρωες που εμπνεύστηκε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Πηγη gossiptv.gr