Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η κίνηση στήριξης στον Χαραλαμπόπουλο απέναντι στην Σάσα Σταμάτη

17 Δεκεμβρίου 2021 20:20

Άγριες μέλισσες: έτσι έσκασε η βόμβα Βασίλη Χαραλαμπόπουλου στη σειρά! Ο κομβικός ρόλος του στον τρίτο κύκλο και όλο το παρασκήνιο

Τον γύρο του διαδικτύου και όχι μόνο εκανε η είδηση πως ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος έριξε ευγενικά «πόρτα» στη Σάσα Σταμάτη στο θέατρο Ακροπόλ, λίγες ημέρες μετά τα όσα έγιναν στην παράσταση του Χριστόφορου Ζαραλίκου. Φυσικά αυτή η κίνηση δεν θα έμενε ασχολιλαστη ούτε από τον ίδιο τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ο οποίος παίρνει δημόσια θέση για τη στάση του ηθοποιού.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε retweet στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter την είδηση (από την Εφημερίδα των Συντακτών) για τα όσα έγιναν στην παράσταση του Βασίλη Χαραλαμπόπουλου, γράφοντας στη λεζάντα: «Μπράβο στον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο!!» Παράλληλα, ο stand up comedian έκανε retweet κι άλλο σχόλιο το οποίο επικροτούσε τη στάση που κράτησε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.

Η κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκε έξω από το θέατρο όπου πρωταγωνιστεί ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, προκειμένου να κάνει τις πρώτες του δηλώσεις σχετικά με την απόφασή του του να αρνηθεί να παίξει με τη Σάσα Σταμάτη στο κοινό του.

«Θα με συγχωρήσετε. Ξέρω πως έχετε κάτσει πολλές ώρες εδώ. Αλλά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα σχόλιο. Να μου είστε καλά και εύχομαι καλές γιορτές. Δεν πήρα καμία απόφαση. Τι να σας πω; Να είστε καλά, ενωμένοι όλοι. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για διχασμό. Το μόνο σχόλιο που έχω να κάνω είναι καλές γιορτές. Να προσέχετε και να προσέχουμε όλοι. Και να βρεθούμε τον καινούργιο χρόνο πιο δυνατοί», αρκέστηκε να πει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος.