Χρίστος Αντωνιάδης: Δίδυμα περιμένει η γυναίκα του

Συντάκτης: Newsroom

9 Ιουνίου 2022 11:14

Χρίστος Αντωνιάδης: Δίδυμα περιμένει η γυναίκα του

Την καλύτερη περίοδο της ζωής του περνά ο Χρίστος Αντωνιάδης. Τόσο σε επαγγελματικό όσο (κυρίως) σε προσωπικό επίπεδο, αφού όπως σας αποκαλύψαμε, η σύζυγός του είναι έγκυος.

Ο Χρίστος Αντωνιάδης πετάει στον έβδομο ουρανό και περιμένει με μεγάλη ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του το μωρό του. Το μωρό του είπαμε; Γράψτε λάθος. Τα μωρά του.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής αποκάλυψε ότι η γυναίκα του περιμένει δίδυμα και δεν κρύβει την τεράστια χαρά του. «Είμαι βαθύτατα συγκινημένος. Τα καταφέραμε», αποκάλυψε ο Χρίστος Αντωνιάδης μιλώνας στο Happy Day του Alpha και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Χρίστος Αντωνιάδης: Θα γίνει για πρώτη φορά πατέρας

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη λαχτάρα της γυναίκας του Αφροδίτης να γίνει μητέρα και στην εξωσωματική που έκανε. «Ο κόσμος ρωτάει αλλά το κάνει με αγάπη. Έβλεπα τα ματάκια της και την καρδούλα της, ήθελε παιδί. Καταβάλλαμε προσπάθειες και κάναμε ό,τι έπρεπε. Κάναμε εξωσωματική και θέλω να δώσω κι ένα μήνυμα. Από ότι έμαθα είναι μια διαδικασία που αφορά πολύ κόσμο, έβλεπα ουρές. Νέα ζευγάρια, πιο μεγάλους, δεν είχα φανταστεί ότι υπάρχει τόσο μεγάλο θέμα», είπε.

Η Αφροδίτη Τσώνου διανύει τον τρίτο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως σας αποκάλυψε το ciao.gr και ο Χρίστος Αντωνιάδης αναφέρει ότι προσπαθεί να κρατά την ψυχραιμία του όσο μπορεί. Αλλά η ανυπομονησία του να γίνει πατέρας είναι πάρα πολύ μεγάλη.
«Θέλω να είμαι ψύχραιμος, είναι στον τρίτο μήνα. Όταν το έμαθα, είπα “ωχ” γιατί είναι δύο τα μωράκια».

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο εδώ και δέκα χρόνια και μάλιστα δεν έκρυψε ούτε στιγμή μία σοβαρή κρίση που είχε περάσει στο γάμο του. Ο έρωτάς τους όμως νίκησε. Κατάφεραν να την ξεπεράσουν, να κάνουν restart και να είναι και πάλι μαζί και ευτυχισμένοι.
Μάλιστα, όχι μόνο άφησαν στο παρελθόν όσα τούς είχαν φέρει αντιμέτωπους εκείνη τη δύσκολη περίοδο, αλλά αποφάσισαν να κάνουν πράξη και τα κοινά τους όνειρα. Τα οποία ήταν να αποκτήσουν την οικογένεια που πάντα ονειρεύονταν.