Χρήστος Χολίδης: «Εγώ κουμπάρος θα γίνω, δεν θα παντρευτώ»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 14:31

Χρήστος Χολίδης: «Εγώ κουμπάρος θα γίνω, δεν θα παντρευτώ»

Ο Χρήστος Χολίδης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο open και μεταξύ άλλων απάντησε στις φήμες που τον θέλουν να παντρεύται.

Ο Χρήστος Χολίδης μάλιστα, διέψευσαι τις φήμες περί γάμου και είπε ότι θα γίνει κουμπάρος στον γάμο του καλύτερού του φίλου.

«Είναι απίστευτο αυτό! Δεν ξέρω πως βγήκε! Εγώ κουμπάρος θα γίνω, δεν θα παντρευτώ. Συγγνώμη που σας χάλασα το Story… Θα ανέβω τα σκαλιά για κουμπαριά, είναι ο καλύτερος φίλος μου και τον παντρεύω. Με παίρνουν όλοι τηλέφωνο και με ρωτάνε» είπε ο Χρήστος Χολίδης, διαψεύδοντας κατηγορηματικά τις φήμες περί γάμου.

Χρήστος Χολίδης: «Έχω κάνει one night stand και δεν μου άρεσε… Δεν μου αρέσει η μια φορά» (βίντεο)
29 Μαρτίου 2021 18:15

Ο Χρήστος Χολίδης βρέθηκε στο After Dark, απέναντι από τον Θέμη Γεωργαντά. Ο Χρήστος Χολίδης, μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και κατά πόσο αυτά έχουν επηρεαστεί από την πανδημία, ενώ εξήγησε και τον λόγο που δεν του αρέσουν οι live streaming συναυλίες.

Στους χωρισμούς δε μιλάω καθόλου. Το κάνω για να μην πονέσω τον άλλο. Έτσι προτιμώ τη σιωπή. Μου έχει τύχει να είναι φωτογράφος έξω από το σπίτι μου. Με φοβίζει αυτό.

Έχω ξεχάσει και πως γίνεται ένα live. Mου έχει κάτσει πολύ στραβά όλο αυτό γιατί τώρα πάει ένας χρόνος. Εμένα δεν μου αρέσει το livestreaming. Δε μου αρέσει να μπαίνει ο άλλος στο internet για να με δει. Η καραντίνα με βρήκε single αλλά έχω καλή παρέα. Μου αρέσει να μένω μόνος μου. Κάποια στιγμή φαντάστηκα τον εαυτό μου πατέρα, αλλά μετά μου πέρασε.

Στο πλατό μπήκαν δύο καλοί φίλοι του Χρήστου, οι ηθοποιοί Παρθένα Χοροζίδου και Αντώνης Λουδάρος. Μίλησαν για τη γνωριμία τους και τη φιλία που τους δένει και σχολίασαν τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο χρονικό διάστημα στον καλλιτεχνικό χώρο. “Είχα κλειστεί πάρα πολύ στον εαυτό μου και αυτοί οι δυο άνθρωποι έγιναν καλοί μου φίλοι και μου έδωσαν χαρά”, είπε ο Χρήστος για τους δυο ηθοποιούς.

Μετά ο Χρήστος μπήκε στο εξομολογητήριο με τον Θέμη και… έκανε αποκαλύψεις:

-Μικρός ήμουν ερωτευμένος με τη Ρούλα Κορομηλά

– Στη Θεσσαλονίκη, ήρθε μια κοπέλα και νόμιζα ότι ήθελε κάτι να μου πει. Έσκυψα και με δάγκωσε στο λαιμό.

-“Από τους κριτές του J2US, θα έδιωχνα τον Σταμάτη Φασουλή γιατί δεν συμπαθηθήκαμε και πολύ” ήταν η απάντηση στην ερώτηση παγίδα του Θέμη αν έπρεπε να διώξει έναν από τους κριτές, ποιος θα ήταν…

– Έχω κάνει one night stand και δεν μου άρεσε… Δεν μου αρέσει η μια φορά.