Χρήστος Δάντης – Ασημίνα Χατζηανδρέου: η πρώτη τους κοινή ανάρτηση μετά το Survivor (φωτογραφία)

Συντάκτης: Newsroom

21 Ιουλίου 2022 08:50

Ασημίνα Χατζηανδρέου - Χρήστος Δάντης: Τίτλοι τέλους στο love story τους; Τι απαντούν

Ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποδεικνύουν καθημερινά πως είναι ένα ζευγάρι που ζει τον έρωτά του και δεν νοιάζονται για τη διαφορά της ηλικίας τους

Το διάστημα που έμειναν χώρια ο Χρήστος Δάντης και η Ασημίνα Χατζηανδρέου, όσο εκείνη συμμετείχε στο Survivor, δεν έσβησε τίποτα από όσα ένιωθαν ο ένας για τον άλλο. Αντίθετα τώρα ζουν χαρούμενοι κι ευτυχισμένοι τη νέα τους καθημερινότητα. Αφού τα φώτα της δημοσιότητας είναι διαρκώς στραμμένα πάνω τους. Γιατί αυτό ήταν κάτι που ο μουσικός το έχει συνηθίσει να συμβαίνει χρόνια στην καριέρα του. Αλλά η Ασημίνα τώρα το γνωρίζει.

Ο Χρήστος Δάντης έκανε την πρώτη του δημοσίευση στον λογαριασμό του στο Instagram με την Ασημίνα. Η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια στο Βεάκειο όπου ο μουσικός έδωσε συναυλία.

Η πρώην παίκτρια του Survivor, το «βουνό» όπως την αποκαλούν, δεν είχε καμία σχέση με την εικόνα της μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης όπως είναι φυσικό. Κι έλαμπε στο πλευρό του συντρόφου της.

 

«Λίγοι αντιλαμβάνονται ότι τη ζωή δεν την κανονίζουμε μόνοι μας, αλλά κάποιος που δε γνωρίζουμε.
Καλό καλοκαίρι βουνό μου @asixatz_» έγραψε ο Χρήστος Δάντης στην ανάρτησή του.

Με τον Χρήστο Δάντη έχουν μια όμορφη σχέση και μένουν κάτω από την ίδια στέγη

«Μένουμε μαζί στο Ψυχικό. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος, όταν του μιλάς, μπορεί να μην σε ακούει γιατί φτιάχνει τραγούδι στο κεφάλι του. Και του αποσπάται η προσοχή αλλά είναι από εκείνους που, εάν αγαπάνε έναν άνθρωπο και τον θέλουν, θα τον στηρίξουν μέχρι τέλους. Ο Χρήστος είναι αυθόρμητος κι έχει ψυχή και καρδιά μικρού παιδιού. Γιατί έχει στερηθεί πολλά στη ζωή του» είπε η Ασημίνα Χατζηανδρέου για τον Χρήστο Δάντη.

Για τη συμμετοχή της στο Survivor είπε

«Ο Χρήστος κι η οικογένειά μου δεν γνώριζαν ότι είχα δηλώσει συμμετοχή στο Survivor κι όταν το έμαθαν τρεις ημέρες πριν, φρίκαραν. Ένιωθαν ότι με αποχωρίζονται για πάντα αλλά εγώ δεν πτοήθηκα και κυνήγησα το όνειρό μου.

Η εμπειρία ήταν πολύ δύσκολη στην αρχή. Με την πείνα δεν μπορούσα να διαχειριστώ ότι δεν τρώγαμε καθόλου, ζαλιζόμουν πάρα πολύ, είχα χάσει πάρα πολλά κιλά και το μόνο που με κρατούσε στο παιχνίδι για να μην αποχωρήσω ήταν η αγάπη του κόσμου και το πως έβλεπαν την Ασημίνα ως μαχήτρια, σαν «βουνό» -αυτό ήταν το ψευδώνυμό μου εκεί. Δεν ήθελα να τα παρατήσω».