Χρήστος Δάντης: «Δεν λέω όχι σε πέμπτο γάμο, δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό για εμένα»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

23 Ιανουαρίου 2023 11:21

Ο Χρήστος Δάντης, ο οποίος βρίσκεται σε σχέση με την Ασημίδα Χατζηανδρέου, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να παντρευτεί για πέμπτη φορά.

Ο γνωστός τραγουδιστής Χρήστος Δάντης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι!» στο MEGA και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο επισημοποίησής της.

«Δεν λέω όχι σε έναν πέμπτο γάμο, δεν έχει κλείσει το κεφάλαιο αυτό για εμένα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον έρωτα δηλώνοντας πως δεν πρέπει να θεωρούμε δεδομένα τα πράγματα και πως είναι για πάντα. «Το ‘για πάντα’ δεν ισχύει για όλες τις σχέσεις και ελάχιστοι το έχουν καταφέρει. Δεν θα ήθελα να συμβαίνει αυτό που μου συμβαίνει τώρα. Δηλαδή να ζω τρία παιδιά από απόσταση».

Ο Δάντης στάθηκε και στον γιο του που πριν από λίγο καιρό έκανε ένα ξέσπασμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υπογραμμίζοντας ότι παλεύει στο χώρο της μουσικής και δεν έχει καταφέρει τίποτα.

«Του εξήγησα πως η γενιά του βιάζεται, και φταίνε τα πρότυπα. Πέντε με δέκα παιδιά τα κατάφεραν πολύ νωρίς και κάνουν τα υπόλοιπα να βιάζονται. Τη μουσική την κάνουμε επειδή την αγαπάμε, όχι για να έχουμε ωραίες γυναίκες και ακριβά αυτοκίνητα», τόνισε.

Παράλληλα, κλήθηκε να σχολιάσει την ανάρτησή του μετά το θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, η οποία έγραφε «Μας ζαλίσατε με τους έκπτωτους».

«Αυτό που έγινε με τον βασιλιά θέλω να πιστεύω πως έγινε από περιέργεια. Γενικά δεν μετανιώνω για τις τοποθετήσεις μου, μετανιώνω αν μπω στη διαδικασία να απαντήσω σε σχόλια», είπε μεταξύ άλλων.

Τέλος, στάθηκε και στη στάση του Τριαντάφυλλου σε σχέση με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star» και άσκησε κριτική στον τραγουδιστή εκτιμώντας ότι τα όσα κάνει μπορεί να τον φέρουν σε δύσκολη θέση στο μέλλον. «Η συμπεριφορά του Τριαντάφυλλου σε σχέση με το ‘Survivor’ είναι σταριλίστικη. Φοβάμαι μήπως αυτή η συμπεριφορά του κάνει κακό μακροπρόθεσμα», δήλωσε.