Χρήστος Δάντης: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ότι θέλει»

Συντάκτης: Newsroom

22 Νοεμβρίου 2022 16:06

Χρήστος Δάντης: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ότι θέλει»

Στην εκπομπή «Ελένη» έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Δάντης. Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του, το τραγούδι που δεν έχει βαρεθεί να λέει αλλά και την σχέση του με την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Δεν είμαι καρεκλοκένταυρος. Για μένα η ζωή όλων μας θα πρέπει να είναι ένας συνεχής αγώνας. Εγώ ήθελα να είμαι το αφεντικό μου, δεν ήθελα να δίνω λογαριασμό σε κανέναν. Έχω ακούσει πάρα πολύ άσχημα πράγματα για μένα στο χώρο. Όταν ανακοινώθηκε ότι θα είμαι στην Αυτοκίνηση, κάποιοι από τον χώρο είπαν “θα πάρετε αυτόν που έχει αποτύχει επισημά;”», είπε αρχικά ο Χρήστος Δάντης.

Ο Χρήστος Δάντης είπε στη συνέχεια: «Το τραγούδι που μου ζητάνε πάντα να λέω είναι το Παλιό μου Παλτό, αλλά ποτέ δεν κουράζομαι αφού κάθε φορά το ανακαλύπτω. Αν ξεκινούσα τώρα θα έλεγα στον νεαρό Χρήστο να προκαλέσει».

Ο Χρήστος Δάντης ανέφερε επίσης: «Εκτός από τα παιδιά μου, η Ασημίνα με κάνει ό,τι θέλει. Σε αυτό που την άκουσα ήταν στη διαχείριση των χρημάτων. Πίστευα ότι κάθε εβδομάδα θα έρχονται χρήματα. Δεν ήταν έτσι».

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τι απαντά στο ενδεχόμενο ενός γάμου με τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της, τόσο στα επαγγελματικά της, όσο και στα προσωπικά της.

Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε στην κάμερα της εκπομπής, «Mega Καλημέρα» και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συμμετοχής της στο Survivor All Star αλλά και στο ενδεχόμενο γάμου με τον Χρήστο Δάντη.

«Και να έχω υπογράψει για το Survivor All Star δεν θα το έλεγα, δεν επιτρέπεται από την παραγωγή» δηλώνει η ίδια. Λέει ωστόσο πως γνωρίζει ορισμένα άτομα που θα μπουν και «δεν θα είναι οι καλύτεροι αγωνιστικά, απλά ήταν καλοί στο ριάλιτι… Τα 5.000 ευρώ δεν είναι λίγα και κάποιοι ζητάνε παραπάνω. Θα πω ότι είναι αχαριστία. Έχουμε μπερδευτεί. Εγώ κοίταξα με το που βγω από το παιχνίδι να δω δουλειά», δήλωσε αρχικά η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε για τον Χρήστο Δάντη κι δήλωσε πως είναι το στήριγμά της και πως θα στηρίζουν ο ένας τον άλλον για μια ζωή.

«Το δαχτυλίδι που φορώ είναι ένα μονόπετρο της γιαγιάς μου. Ο Χρήστος δεν έχει αξιωθεί να πάρει δαχτυλίδι. Μετά τους τέσσερις γάμους δεν θα θέλει».