Χρήστος Δάντης: Οι δημόσιες ευχές στην Ασημίνα Χατζηανδρέου για τη γιορτή της

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

4 Φεβρουαρίου 2023 12:51

H Ασημίνα Χατζηανδρέου είχε χθες την ονομαστική της εορτή και ο σύντροφός της Χρήστος Δάντης της ευχήθηκε και δημοσίως.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης ευχήθηκε χρόνια πολλά στην αγαπημένη του Ασημίνα Χατζηανδρέου πριν εκείνη επιστρέψει στην Ελλάδα από τον Άγιο Δομίνικο, καθώς αποβλήθηκε από το «Survivor All Star».

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε φωτογραφία της και έγραψε: «Χρόνια πολλά για τη γιορτή σου», προσθέτοντας και μια καρδιά.

Από εκεί και πέρα, ο Δάντης επιμένει ότι δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία με την Χατζηανδρέου, η οποία αποβλήθηκε από το «Survivor All Star» καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε κινητό τηλέφωνο.

Μετά την αποχώρηση της Χατζηανδρέου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star», πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν πως κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής υπογραμμίζει πως δεν υπήρξε επικοινωνία με την 23χρονη.

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως είναι διατεθειμένος να ζητήσει ακόμη και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μπάρτζης αντιλήφθηκε πως κάτι ύποπτο συνέβαινε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ όταν παρατήρησε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα ξεμοναχιάζονται συχνά πυκνά, έχοντας μαζί τα σακίδιά τους. Για να λύσει το μυστήριο τις ακολούθησε και αυτό που ανακάλυψε δεν του άρεσε καθόλου.

Ο παίκτης του «Survivor All Star» προτίμησε να μην αποκαλύψει όσα είδε σε κανέναν και κρατήθηκε μέχρι το Συμβούλιο. Εκεί, τη στιγμή που οι Μπλε θα ξεκινούσαν να ψηφίζουν, πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι είδε την Ασημίνα να μιλά στο κινητό.

Είπε επίσης πως η Ασημίνα με την Κατερίνα έκαναν συνδιαλλαγές με ντόπιο και χρησιμοποιούσαν κινητό και τσιγάρα.

Αφού από την έρευνα προέκυψε ότι ο Μπάρτζης λέει την αλήθεια, ο Λιανός κάλεσε τους παίκτες και τους ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής να απομακρυνθούν οι δύο παίκτριες που παραβίασαν τους κανόνες.

«Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε… Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα.

Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός ‘Survivor’. Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε ο Λιανός.