Χρήστος Δάντης: Θα ζητήσει άρση τηλεφωνικού απορρήτου μετά την αποβολή της Χατζηανδρέου από το «Survivor»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

2 Φεβρουαρίου 2023 10:55

Πένθος για τον Χρήστο Δάντη

Ο Χρήστος Δάντης επιμένει ότι δεν είχε καμία απολύτως επικοινωνία με την Ασημίνα Χατζηανδρέου, η οποία προχθές αποβλήθηκε από το «Survivor All Star» καθώς αποκαλύφθηκε ότι είχε κινητό τηλέφωνο.

Μετά την αποχώρηση της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ «Survivor All Star», πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης υποστήριξαν πως κατά την παραμονή της στον Άγιο Δομίνικο, μιλούσε στο τηλέφωνο με τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη.

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής υπογραμμίζει πως δεν υπήρξε επικοινωνία με την 23χρονη.

Μάλιστα, ισχυρίζεται πως είναι διατεθειμένος να ζητήσει ακόμη και σε άρση τηλεφωνικού απορρήτου προκειμένου να αποδείξει του λόγου το αληθές.

Υπενθυμίζεται πως ο Νίκος Μπάρτζης αντιλήφθηκε πως κάτι ύποπτο συνέβαινε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ όταν παρατήρησε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα ξεμοναχιάζονται συχνά πυκνά, έχοντας μαζί τα σακίδιά τους. Για να λύσει το μυστήριο τις ακολούθησε και αυτό που ανακάλυψε δεν του άρεσε καθόλου.

Ο παίκτης του «Survivor All Star» προτίμησε να μην αποκαλύψει όσα είδε σε κανέναν και κρατήθηκε μέχρι το Συμβούλιο. Εκεί, τη στιγμή που οι Μπλε θα ξεκινούσαν να ψηφίζουν, πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι είδε την Ασημίνα να μιλά στο κινητό.

Είπε επίσης πως η Ασημίνα με την Κατερίνα έκαναν συνδιαλλαγές με ντόπιο και χρησιμοποιούσαν κινητό και τσιγάρα.

Λόγω της έντασης το Συμβούλιο διεκόπη. Η παραγωγή έκανε την απαιτούμενη έρευνα καθώς ο ισχυρισμός αυτός θα μπορούσε να είναι αναληθής ή να περιέχει μέρος συνολικότερης αλήθειας.

Στο μεταξύ, οι περισσότεροι παίκτες εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την ανήθικη πράξη και ανέφεραν πως θα ήταν δύσκολο να συνεχίσουν να παίζουν στο παιχνίδι με κάποιον που έχει παραβεί τους κανόνες.

Αφού από την έρευνα προέκυψε ότι ο Μπάρτζης λέει την αλήθεια, ο Λιανός κάλεσε τους παίκτες και τους ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής να απομακρυνθούν οι δύο παίκτριες που παραβίασαν τους κανόνες.

«Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε… Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα.

Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός ‘Survivor’. Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε ο Λιανός.