Χρήστος Δάντης: Το μήνυμα στήριξης στη Χατζηανδρέου μετά την αποβολή της από το «Survivor All Star»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Φεβρουαρίου 2023 11:56

Πένθος για τον Χρήστο Δάντη

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αποβλήθηκε από το «Survivor All Star» και ο σύντροφός της, Χρήστος Δάντης έστειλε δημόσιο μήνυμα στήριξης προς την αγαπημένη του.

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου δεν συνεχίζει στο «Survivor All Star» έπειτα από όσα συνέβησαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Η 23χρονη χρησιμοποιούσε κινητό τηλέφωνο κάτι που αντίκειται στους κανόνες και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποβολή της όπως και της Κατερίνας Δαλάκα.

Ο τραγουδιστής Χρήστος Δάντης, που διατηρεί σχέση με τη Χατζηανδρέου, έκανε ανάρτηση για όσα συνέβησαν παίρνοντας το μέρος της αγαπημένης του.

«Πιστεύω σε σένα και στη ψυχή σου που κάνει για διακόσιους. Πιστεύω μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Καλή επιστροφή, σε περιμένουμε» έγραψε ο Δάντης δείχνοντας τη στήριξή του στη σύντροφό του.

Σεισμός στο «Survivor All Star» καθώς η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα αποβλήθηκαν από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ!

Ο Νίκος Μπάρτζης αντιλήφθηκε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει στην παραλία, όταν παρατήρησε ότι η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Κατερίνα Δαλάκα ξεμοναχιάζονται συχνά πυκνά, έχοντας μαζί τα σακίδιά τους. Για να λύσει το μυστήριο τις ακολούθησε και αυτό που ανακάλυψε δεν του άρεσε καθόλου.

Ο παίκτης του «Survivor All Star» προτίμησε να μην αποκαλύψει όσα είδε σε κανέναν και κρατήθηκε μέχρι το Συμβούλιο. Εκεί, τη στιγμή που οι Μπλε θα ξεκινούσαν να ψηφίζουν, πήρε τον λόγο και αποκάλυψε ότι είδε την Ασημίνα να μιλά στο κινητό.

Είπε επίσης πως η Ασημίνα με την Κατερίνα έκαναν συνδιαλλαγές με ντόπιο και χρησιμοποιούσαν κινητό και τσιγάρα.

Λόγω της έντασης το Συμβούλιο διεκόπη. Η παραγωγή έκανε την απαιτούμενη έρευνα καθώς ο ισχυρισμός αυτός θα μπορούσε να είναι αναληθής ή να περιέχει μέρος συνολικότερης αλήθειας.

Στο μεταξύ, οι περισσότεροι παίκτες εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για την ανήθικη πράξη και ανέφεραν πως θα ήταν δύσκολο να συνεχίσουν να παίζουν στο παιχνίδι με κάποιον που έχει παραβεί τους κανόνες.

Αφού από την έρευνα προέκυψε ότι ο Μπάρτζης λέει την αλήθεια, ο Λιανός κάλεσε τους παίκτες και τους ανακοίνωσε την απόφαση της παραγωγής να απομακρυνθούν οι δύο παίκτριες που παραβίασαν τους κανόνες.

«Φυσικά, δεν θα μπορούσαμε να το αφήσουμε έτσι. Ήρθαμε σε επαφή με αρκετά άτομα και είμαι σε θέση να σας πω ότι ο ισχυρισμός του Νίκου Μπάρτζη επιβεβαιώθηκε… Βρήκαμε τον συγκεκριμένο άνθρωπο που έδωσε το κινητό του στην Ασημίνα και την Κατερίνα.

Αφού αυτός ο ισχυρισμός επιβεβαιώθηκε πήραμε την απόφαση που βλέπετε και η Ασημίνα με την Κατερίνα είναι πλέον εκτός ‘Survivor’. Είναι μια δυσάρεστη εξέλιξη αλλά οι κανόνες είναι εδώ για να τηρούνται και ήμασταν ξεκάθαροι από την αρχή της χρονιάς» ανέφερε ο Λιανός.