Χρήστος Φερεντίνος: «Εγώ δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι, θα μου άρεσε όμως να παρουσιάσω» (βίντεο)

2 Ιουνίου 2021 18:15

Χρήστος Φερεντίνος: «Εγώ δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι, θα μου άρεσε όμως να παρουσιάσω»

Ο Χρήστος Φερεντίνος ήταν καλεσμένος του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι. Μίλησαν για τα τγηλεπαιχνίδια που παρουσιάζει και για τον κορονοϊό από τον οποίο νόσησε.

Χρήστος Φερεντίνος: «Εγώ δεν θα έπαιρνα μέρος σε ριάλιτι, θα μου άρεσε όμως να παρουσιάσω».

«Είμαι σε διάθεση ανανέωσης. Το Deal θα πάει και του χρόνου στον Alpha. Κάναμε γυρίσματα κανονικά με τον κορονοϊό, με προσοχή, με όλες τις προφυλάξεις. Έκατσα σπίτι μετά από ένα μήνα, όταν κόλλησα κορονοϊό. Έκανα 3 rapid έβγαιναν αρνητικά, έκανα και το εμβόλιο γιατί έχουν περάσει τρεις μήνες. Είμαι μια χαρά»

Η επιτυχημένη συνεργασία του με τον Alpha θα συνεχιστεί

«Έχω ανανεώσει το συμβόλαιό μου με τον Alpha. Έχω δει πολύ λίγο τηλεόραση και έχω μια μικρή γεύση από όλα. Το δελτίο ειδήσεων είναι το καλύτερο. Δεν έχω δει κανένα reality εκτός από τη “Φάρμα” επειδή ήταν η Σοφία. Είδα 3-4 επεισόδια όσο ήταν εκείνη εκεί. Έφυγε γιατί φάνηκε ότι κουράστηκε, έκανε το κύκλο της.

Τα αγωνίσματα έμαθα ότι ήταν πολύ δύσκολα. Δεν θα έπαιρνα μέρος σε reality με τίποτα, θα μου άρεσε να παρουσιάσω κάτι τέτοιο. Είναι κάτι διαφορετικό. Το Fort Boyard ήταν φοβερή εμπειρία. Μου αρέσουν τα talk show, έχω δει πολλά παιχνίδι, μπορεί να κάνω κάποια. Όταν πάει κάτι καλά δεν το αφήνεις εύκολα. Το θέατρο ήταν απλά μια εμπειρία, μια παρένθεση»

Ο λόγος που αποχώρησε η Σοφία Παυλίδου από τη Φάρμα

«Δεν είδα κανένα ριάλιτι εκτός από τη Φάρμα, λόγω της Σοφίας. Το έβλεπα όσο ήταν η Σοφία. Έφυγε γιατί έκανε τον κύκλο της μέσα στη Φάρμα. Σε μια φάση κουράστηκε, απ’ ότι φάνηκε… Ήταν πολύ δύσκολα τα αγωνίσματα». Συμπλήρωσε λέγοντας πως έβλεπε τη Φάρμα για την Σοφία Παυλίδου, αλλά ο ίδιος δεν θα συμμετείχε σε ριάλιτι.

«Όχι, εγώ δεν θα έπαιρνα μέρος σε κάτι ανάλογο. Θα μου άρεσε όμως να παρουσιάσω κάτι τέτοιο, είναι κάτι διαφορετικό»