Χρήστος Φερεντίνος για Σοφία Παυλίδου: «Είναι δυνατόν να μη στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ;»

7 Σεπτεμβρίου 2022 08:31

Ο Χρήστος Φερεντίνος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την πρώην σύζυγό του Σοφία Παυλίδου καθώς και σε δουλειές που έχει κάνει κατά το παρελθόν.

Μια εξομολογητική συνέντευξη παραχώρησε ο παρουσιαστής Χρήστος Φερεντίνος στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και στο «Happy Day» του Alpha.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής ρώτησε τον Φερεντίνο πώς καταφέρνει να προστατέψει από τα φώτα της δημοσιότητας τις σχέσεις του, ειδικά μετά τον χωρισμό του.

«Ποτέ δεν ήμουν εκτεθειμένος σε κάτι τέτοιο. Ακόμα και πριν δεν άνηκα σε αυτούς τους τύπους που έδειχνα την προσωπική μου ζωή.

Αν το κάνεις αυτό συνέχεια, νομίζω ότι το σέβονται και οι άλλοι και το ακολουθούν. Δεν κάνω καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια, ούτε κρύβομαι», είπε ο παρουσιαστής του «Deal».

Και κάνοντας χιούμορ ανέφερε πως είχε δουλέψει κάποτε ως ντέντεκτιβ άρα μπορεί να κρύβεται καλά.

Η Τσιμτσιλή πίστεψε αρχικά πως το είπε αναφερόμενος σε μια παλαιότερη θεατρική παράσταση στην οποία υποδυόταν τον ντέντεκτιβ.

Ο Φερεντίνος όμως, εννοούσε πως είχε εργαστεί στην πραγματικότητα ως ντετέκτιβ όταν ήταν μικρός. Με μεγάλη αποτυχία, όπως αποκάλυψε.

«Δούλευα ως ιδιωτικός ντετέκτιβ όταν ήμουν πιτσιρικάς για έναν με δύο μήνες. Έκανα παρακολουθήσεις… αποτυχημένες! Είχα πάρει μια μηχανή με έναν φίλο μου και στις πρώτες παρακολουθήσεις που κάναμε η μηχανή μου έμεινε. Οπότε δεν καταφέραμε τίποτα. Τζίφος η δουλειά».

Πρόσθεσε μάλιστα πως η δουλειά του ιδιωτικού ντετέκτιβ δεν είναι η πιο παράξενη που έχει κάνει.

«Μια από τις περίεργες δουλειές που έχω κάνει είναι ένα καλοκαίρι στη Νάξο. Είχα πάει με μια φίλη μου και μου είχαν τελειώσει τα λεφτά και δούλεψα για να μείνουμε στη Νάξο ως κράχτης σε υπαίθρια ρουλέτα.

Σε ένα πανηγύρι δούλεψα ως κράχτης λοιπόν, αυτός δηλαδή που πάει και παίζει στην αρχή για να έρθουν και οι άλλοι. Κράτησε δύο με τρεις εβδομάδες ώστε να καταφέρω να μείνω και άλλο στο νησί».

Από εκεί και πέρα, μίλησε και για τη πρώην σύζυγό του, Σοφία Παυλίδου υπογραμμίζοντας: «Είναι δυνατόν να μη στηρίζεις έναν άνθρωπο που έχεις ζήσει τόσα χρόνια, που έχεις αγαπήσει τόσο πολύ και που έχεις κάνει οικογένεια;

Δεν μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους που κατηγορεί ο ένας τον άλλον. Δεν ανήκω σε αυτούς.

Σε έναν χωρισμό ποτέ δεν είναι εύκολα τα πράγματα, ιδανικά. Πάντα περνάς από δύσκολες καταστάσεις».