Χρήστος Φερεντίνος: «Κόλλησα πρόσφατα κορονοϊό… τώρα έχω αντισώματα και περιμένω να έρθει η σειρά μου για να κάνω το εμβόλιο»

8 Μαΐου 2021 18:15

Χρήστος Φερεντίνος: «Κόλλησα πρόσφατα κορονοϊό... τώρα έχω αντισώματα και περιμένω να έρθει η σειρά μου για να κάνω το εμβόλιο»

Ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξή του αποκάλυψε πως νόσησε κι ο ίδιος από κορονοϊό και τώρα περιμένει τη σειρά του για να εμβολιαστεί.

Χρήστος Φερεντίνος: «Κόλλησα πρόσφατα κορονοϊό… τώρα έχω αντισώματα και περιμένω να έρθει η σειρά μου για να κάνω το εμβόλιο»

Σήμερα τι σε φοβίζει;

Δεν είναι λίγοι οι φόβοι μου, αλλά δεν τους ανασύρω εύκολα. Τους έχω κρύψει κάπου μέσα μου. Μεγάλος φόβος αυτή την εποχή είναι ο κορονοϊός και το αν θα ξεμπλέξουμε με αυτή την ιστορία. Είναι εφιαλτικό! Εκεί που νομίζουμε ότι τελειώνει, ο ιός βρίσκει τρόπους να μεταλλάσσεται. Και υπάρχει στη μέση και η ανοησία των ανθρώπων, με τους συνωμοσιολόγους και όλους αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Είναι μεγάλη απογοήτευση να βλέπεις ένα τόσο μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, ειδικά μεγάλης ηλικίας, να αποφεύγουν να εμβολιαστούν.

Νόσησε σοβαρά κάποιος από το περιβάλλον σου;

Εγώ ο ίδιος. Κόλλησα πρόσφατα κορονοϊό με πολύ ήπια συμπτώματα. Είχα κάποια δέκατα και πόνους στους μυς για τρεις-τέσσερις μέρες. Έκανα την καραντίνα μου, είχα ήδη γραμμένα επεισόδια και, δόξα τω Θεώ, το πέρασα ανώδυνα. Τώρα έχω αντισώματα και περιμένω να έρθει η σειρά μου για να κάνω το εμβόλιο. Είπε στο Οκ.