Χρήστος Φερεντίνος: «Θα ήταν ωραία εμπειρία να παρουσιάσω το Survivor»

5 Ιουνίου 2021 13:45

Χρήστος Φερεντίνος: «Θα ήταν ωραία εμπειρία να παρουσιάσω το Survivor»

Ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην κάμερα του Ευτυχείτε για τα τηλεπαιχνίδια που παρουσιάζει. Σχολίασε όμως και το 5χ5, τον Εκατομυριούχο και τα ριάλιτι επιβίωσης.

Χρήστος Φερεντίνος: «Θα ήταν ωραία εμπειρία να παρουσιάσω το Survivor».

Η Τέλεια Απόδραση

«Αισθάνομαι πολύ ωραία γιατί ξεκινήσαμε τις διαδικασίας λίγες εβδομάδες πριν να βγει στον αέρα. Η Τέλεια Απόδραση είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι που απαιτεί γνώσεις, ταχύτητα, αντανακλαστικά και έχει διακυμάνσεις και εναλλαγές συναισθημάτων»

Το Deal

«Το Deal είναι εγγύηση, δύναμη και αξία. Υπήρχαν σκέψεις για Super Deal, αλλά λόγω κορονοϊού κανείς δεν ξέρει. Είναι ένα παιχνίδι που θέλει κόσμο».

«Το 5×5 ή το “Άκου τι είπαν” ή “κόντρες” ή “κόντρα πλακέ} ήταν το ίδιο concept. Ήταν πολύ ωραίο concept. Όποτε έβγαινε έκανε μεγάλη επιτυχία. Λειτουργούσε αμέσως στον κόσμο και στο παρελθόν το κάναμε κι εμείς επιτυχία»

«Ο “Εκατομμυριούχος” είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Στο παρελθόν μου είχε γίνει πρόταση, αλλά πρέπει να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Είναι από τα πιο ωραία παιχνίδια γνώσεων».

«Ενδεχομένως ναι θα το παρουσίαζα. Δεν ξέρω. Είναι από τα ωραία παιχνίδια επιβίωσης. Είναι ωραία εμπειρία να παρουσιαστεί». Είπε, εκδηλώνοντας την επιθυμία του για ένα ριάλιτι επιβίωσης.

Όπως είχε πει και στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά όπου βρέθηκε πρόσφατα, έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Alpha. «Είμαι σε διάθεση ανανέωσης. Το Deal θα πάει και του χρόνου στον Alpha. Κάναμε γυρίσματα κανονικά με τον κορονοϊό, με προσοχή, με όλες τις προφυλάξεις».