Χρήστος Λούλης: ««Δεν μου άρεσε που τέλειωσε ο Σιωπηλός Δρόμος»

9 Ιουλίου 2021 15:45

Χρήστος Λούλης: ««Δεν μου άρεσε που τέλειωσε ο Σιωπηλός Δρόμος»

Μια «γλυκιά θλίψη» άφησε στον Χρήστο Λούλη η ολοκλήρωση του «Σιωπηλού Δρόμου», της σειράς του MEGA που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό.

Χρήστος Λούλης: ««Δεν μου άρεσε που τέλειωσε ο Σιωπηλός Δρόμος».

«Δεν μου άρεσε που τέλειωσε ο ‘’Σιωπηλός Δρόμος’. Ήμασταν ένα πολύ ωραίο τιμ. Όλα είχαν δέσει και πήγαιναν καλά. Μου άφησε μια γλυκιά θλίψη που τελείωσε. Ακόμα και αυτό που μπορεί κάποιος να μου πει ‘’που τα έχεις τα παιδιά ρε’’ ή ότι ‘’μπράβο καλά τους έκανες’’ είναι ωραίο. Είναι ωραίο να νιώθεις την λαϊκότητα, τον αντίκτυπο αυτού που κάνεις» δήλωσε στο «Πάμε Δανάη!» ο ηθοποιός και εκ των πρωταγωνιστών στον «Σιωπηλό Δρόμο».

«Το χαρήκαμε και τους χαιρόμαστε τους τελευταίους έξι μήνες. Είμαστε χαρούμενοι και για την αποδοχή του κόσμου και για τη σειρά αυτή καθ΄ αυτή, γιατί έγινε μετά από τόσα πολλά χρόνια μια τόσο καλή σειρά στην ελληνική τηλεόραση. Με την κρίση και την πανδημία ο κόσμος έμαθε πολύ με τις πλατφόρμες. Ήταν πολύ ωραίο που πήγε καλά ένα τέτοιο εγχείρημα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο Χρήστος Λούλης, αυτό που τον τάραξε διαβάζοντας το σενάριο της σειράς ήταν η πλοκή. «Πολύ καλό σενάριο, πολύ καλός σκηνοθέτης αλλά δεν μπορείς να βγάλεις και την προσωπικότητα του ερμηνευτή από την εξίσωση. Χρειάζεται και η ελευθερία του ηθοποιού να αυτοσχεδιάσει για να βγει το τέλειο αποτέλεσμα» σημείωσε.

Αναφερόμενος στον σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη, είπε: «Ο Βαρδής μας άφηνε να πιάσουμε τις σκηνές του σεναρίου με τον δικό μας τρόπο. Τον ευχαριστώ πολύ τον Βαρδή. Ήταν πολύ ωραίος συνεκτικός κρίκος».