Χρήστος Λούλης: «Στον δημόσιο λόγο αν πεις τη γνώμη σου οι άλλοι τσινάνε»

Δημοσιεύθηκε: 9 Ιουνίου 2021 16:45
Χρήστος Λούλης: «Στον δημόσιο λόγο αν πεις τη γνώμη σου οι άλλοι τσινάνε»

Ο Χρήστος Λούλης ήταν καλεσμένος στο Πρωϊνό κι ανέφερε πως δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής στον χώρο του. «Υπάρχουν κάποια κομμάτια στον δημόσιο λόγο που πρέπει να είσαι λίγο μαλακός και στρογγυλεμένος. Και ειδικά αν πεις τη γνώμη σου οι άλλοι τσινάνε». Είπε χαρακτηριστικά.

Χρήστος Λούλης: «Στον δημόσιο λόγο αν πεις τη γνώμη σου οι άλλοι τσινάνε».

«Ήταν μια καλή ευκαιρία να βρούμε την ουσία του πράγματος. Και να μην καταλήξει να είναι προσωποποιημένο πάνω σε 5 ανθρώπους και μείνει όλο γύρω από το πρόσωπό τους και δεν δούμε λιγάκι ένα συνολικό πολιτιστικό θέμα, αισθητικής και παιδείας». Είπε για τις καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο.

«Ο καθένας μιλάει όποτε μπορεί. Εγώ δεν έχω υποστεί κάτι τέτοιο για να ξέρω πώς νιώθει για να πω πότε θα το πει. Όσο και να εκτιμάς κάποιους ανθρώπους πρέπει να ακούς λιγάκι κάτι που λέει ο άλλος και είναι σοβαρό. Με αυτούς που έχουν καταγγελθεί δεν είχα ιδιαίτερη σχέση».

«Ίσως η πίεση κάποιων σκηνοθετών να ήταν και χρήσιμη. Ο Λευτέρης Βογιατζής ήταν καταπιεστικός για να ανέβουμε ψηλότερα» είπε για έναν από τους δασκάλους του».

«Είμαι ο εγκέφαλος της απαγωγής στον “Σιωπηλό δρόμο”» αποκάλυψε για τη σειρά που πρωταγωνιστεί.

«Τα παιδιά μας βαριούνται. Μας βλέπουν δύο λεπτά στην τηλεόραση και μετά βαριούνται. Δεν τους κάνει εντύπωση. Ο Αλέξανδρος μου έχει πει ότι δεν γουστάρει το θέατρο. Δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουμε. Τους λείπουμε. Η κόρη μας μάς ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει ζωγράφος». Είπε χαρακτηριστικά για τα παιδιά του.