Χρήστος Λούλης: «Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική τρελάθηκα»

Συντάκτης: Newsroom

22 Ιουνίου 2022 08:50

Χρήστος Λούλης: «Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική τρελάθηκα»

Το The 2Night Show του ΑΝΤ1 υποδέχτηκε τον Χρήστο Λούλη, ο οποίος μίλησε για την δουλειά του στην τηλεόραση και στο θέατρο. Ενώ σχολίασε τον τελευταίο του ρόλο στη σειρά Ψέματα του Alpha

Ο Χρήστος Λούλης είπε ότι δεν σνομπάρει την τηλεόραση καθόλου, αλλά πολλές φορές οι υποχρεώσεις στο θέατρο δεν του αφήνουν τον χρόνο. Μάλιστα τα τελευταία δύο χρόνια έχει παίξει σε πολύ δυνατές σειρές, με ρόλους που έχουν αφήσει το στίγμα τους στους τηλεθεατές.

Ο ηθοποιός εκδήλωσε την επιθυμία του να παίξει σε μιούζικαλ και μίλησε για τις «δυνατές» εμπειρίες της δουλειάς του.

«Είναι όλο αυτό το περιρρέον περιβάλλον ότι θα παίξεις στην Επίδαυρο και κάτι έγινε και στην ουσία τι είναι; Μια βλακεία είναι». Δήλωσε αναφέροντας  ότι, πολλοί συνάδελφοί του «καβαλάνε το καλάμι» αφού εμφανιστούν στην Επίδαυρο.

Η δουλειά του τον απορροφά και δεν του έχει αφήσει όσο χρόνο θα ήθελε για την προσωπική του ζωή

«Το δικό μου τίμημα είναι ότι λόγω της δουλειάς είμαι τρομερά παρατηρητικός ακόμα και όταν συμβαίνει κάτι σε μένα ο μισός μου εαυτός βγαίνει και παρατηρεί αυτό που συμβαίνει. Δε ζω τη στιγμή όπως θα έπρεπε. Τον έχω πνίξει κάπως τον Χρήστο μέσα μου λόγω της δουλειάς. Δε ξέρω τι θα μου έλεγε ο εαυτός μου αν μπορούσε να μου πει κάτι, φοβάμαι τι μπορεί να μου έλεγε».

«Αυτό που προσπαθείς πάντα είναι να αποφύγεις τα λάθη του πατέρα σου κάποια λάθη ωστόσο δε μπορείς να τα αποφύγεις… Προσπαθείς πάντα να γίνεις καλύτερος από τον πατέρα σου. Αλλά δεν μπορείς να αποφύγεις όλα τα λάθη, κάποια στιγμή θα το κάνεις και εσύ. Είσαι ο γιος του πατέρα σου και κάποια πράγματα είναι μέσα σου ακόμα και αν δε το θες… Είτε τους αγαπάς τους γονείς σου όπως εγώ είτε όχι, είναι μέσα σου…» είπε ο ηθοποιός για τον ρόλο του ως πατέρας.

Αποζητά την επιβεβαίωση και όταν διάβασε για πρώτη φορά αρνητική κριτική επηρεάστηκε πολύ

«Υπάρχουν άνθρωποι που θαυμάζω επαγγελματικά, των οποίων περιμένω σιωπηρά την επιβεβαίωση, είτε με μια καλή κουβέντα είτε με μια συνεργασία».

«Την πρώτη φορά που διάβασα αρνητική κριτική για μένα το πήρα κατάκαρδα και τρελάθηκα… Η κριτική που κάνουμε στους άλλους πρώτα απ’ όλα μιλάει για εμάς. Για την οπτική μας, και αυτό το θυμάμαι, όταν με κρίνουν αλλά και όταν κρίνω εγώ».

«Πάντα μου άρεσε η τηλεόραση αλλά είχα πάρα πολύ θέατρο και δεν προλάβαινα, με την καραντίνα ελευθερώθηκε ο χρόνος». Συμπλήρωσε ο Χρήστος Λούλης για την επιστροφή του στην τηλεόραση.