Χρήστος Λούλης: «Την… ψώνισα αλλά κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος…»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

6 Σεπτεμβρίου 2022 09:20

Στα πρώτα του βήματα στην υποκριτική, ο Χρήστος Λούλης παραδέχθηκε ότι την… ψώνισε λόγω της εξωτερικής του εμφάνισης ωστόσο γρήγορα συνήλθε και αντιλήφθηκε πως έπρεπε να δουλέψει σκληρά για να επιτύχει.

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Λούλης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησε συνέντευξη.

Μεταξύ άλλων, ο πρωταγωνιστής αποκάλυψε ότι κατά το παρελθόν την είχε… ψωνίσει.

Επισήμανε, ωστόσο πως αντιλήφθηκε την πλάνη του έπειτα από τη συνεργασία που είχε με σπουδαίους ανθρώπους του καλλιτεχνικού κύκλου. 

Στην αρχή, ο Λούλης είπε: «Το άκουγα τότε το ‘ζεν πρεμιέ’ και το καταλάβαινα. Εντάξει, καταλάβαινα ότι έχω μια, ας πούμε, εμφάνιση και το άκουγα από άντρες και γυναίκες. Το ήξερα και από πριν ότι αρέσω γενικά και ότι έχω μια εμφάνιση που αρέσει.

Το ήξερα. Πάνω στη σκηνή όμως φωτίζεται και χτυπάει τη ματαιοδοξία σου και όχι μόνο.

Εφόσον την χτυπάει, σου κάνει πάρα πολύ μεγάλο κακό στην καλλιτεχνική σου διάσταση. Δηλαδή τελειώνει η καλλιτεχνία, δεν υπάρχει καλλιτεχνία».

Και ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Άμα είσαι ωραίος και ‘τώρα βγω και θα με δείτε’, εντάξει… Κανένας δεν το κάνει αυτό που να αξίζει.

Άμα έχεις δηλαδή λίγο μυαλό. Σε ρουφάει όμως κάποια στιγμή και σε πλακώνει. Εγώ την έπαθα τότε, την ψώνισα».

O Λούλης κατέληξε επισημαίνοντας: «Πίστευα πως ό,τι και να κάνω, μια χαρά, θα αρέσω!

Αλλά επειδή είχα την τύχη να συνεργαστώ με πολύ σπουδαίους ανθρώπους, μου έδειχναν κάπου που δεν είναι αυτονόητο και κάτι που ήταν πολύ άγνωστο, άξιο και άρα δύσκολο να το πετύχω.

Κατάλαβα ότι είμαι πολύ λίγος σε ικανότητα και ως εκ τούτου κατάλαβα ότι θέλει πάρα πολλή δουλειά και να αφήσω πίσω την όποια ωραία εμφάνιση».

O Λούλης φοίτησε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά στο τμήμα οικονομικής επιστήμης αλλά εγκατέλειψε τη σχολή για να σπουδάσει υποκριτική στο Ελληνικό Θέατρο Τεχνών στα 20 του, απ’ όπου αποφοίτησε το 1999.

Έχει συμμετάσχει σε αρκετές παραστάσεις του Εθνικού Θεάτρου, κινηματογραφικές ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.