Χρήστος Μάστορας: «Δεν έχω σχέση όχι – Eίμαι ελεύθερος»

Συντάκτης: Newsroom

10 Αυγούστου 2022 08:00

Χρήστος Μάστορας: «Δεν έχω σχέση όχι - Eίμαι ελεύθερος»

Ο Χρήστος Μάστορας εν μέσω της καλοκαιρινής του περιοδείας με τις Melisses μίλησε για τις φήμες που τον θέλουν σε σχέση με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και την εμπειρία του από το X-Factor

Ο Χρήστος Μάστορας και οι Melisses  παρ;αχώρησαν συνέντευξη στο Κοσμοράδιο 95,1 και τον Τάσο Ριζόπουλο κι εκεί ο τραγουδιστής ξεκαθάρισε για την προσωπική του ζωή και τις φήμες που κυκλοφορούν την τελευταία εβδομάδα.

Όταν ρωτήθηκε για την φημολογούμενη σχέση του με την Γαρυφαλιά Καληφώνη απάντησε πως «Δεν έχω σχέση όχι. Eίμαι ελεύθερος». Και συνέχισε κάνοντας χιούμορ.

«Δεν ξέρω αν είναι εμπόδιο. H αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να εκθέτω ανθρώπους που μπορεί να είναι φίλοι μου ή μπορεί να έχει ακουστεί κάτι επειδή μας είδαν κάπου μαζί να τους χρεώσουν εμένα. Δεν με πειράζει τόσο πολύ για τον εαυτό μου. Αυτό που με πειράζει είναι να εκτίθενται άνθρωποι χωρίς την άδεια τους».

Επίσης ανέφερε στο πιο περίεργο πράγμα που έχουν αντιμετωπίσει σαν συγκρότημα στη σκηνή

«Το πιο περίεργο σκηνικό που συνέβη σε μια συναυλία έγινε πρόσφατα όταν μου πέταξαν ένα κρουασάν στη σκηνή! Είχε πλάκα! Γλυκό κρουασάν… Δεν ξέρω μήπως ήταν κάποιος μικρός παραγωγός που ήθελε να κάνει διαφήμιση. Δεν θυμάμαι αν τελικά το έφαγα. Έγινε πρόσφατα στην Πάτρα. Μου το πέταξαν όμως με πάρα πολύ καλή διάθεση οπότε και γω γέλασα και το διακωμώδησα».

Ενώ για το X-Factor και την προσθήκη του Ηλία Ψινάκη στην κριτική επιτροπή είπε:

«Αυτό αφορά το MEGA, δεν αφορά εμένα καθόλου. Τα νούμερα και όλα αυτά δεν αφορούν καθόλου εμένα. Είναι κάτι που… Εγώ πήγα, έκανα τη δουλειά μου, αξιοπρεπώς θεωρώ, και δεν ήταν ακριβώς δουλειά για εμένα. Ήταν ένα σημαντικό «έργο» το να προσπαθείς να βρεις ένα ταλέντο, να το βοηθήσεις και ίσως να πάρεις και συ κάποια στοιχεία μουσικά για να εξελιχθείς και συ δημιουργικά

«Το X Factor ήταν για μένα μια πολύ, πολύ ευχάριστη εμπειρία. Τώρα αυτό που έγινε με τον κ. Ψινάκη και τον κ. Μουρατίδη αφορά καθαρά το MEGA. Φυσικά τους ήξερα, τους συμπαθώ και τους έχω πολύ ψηλά στην εκτίμηση μου σαν ανθρώπους και σαν επαγγελματίες».