Χρήστος Μάστορας: «Δεν μπορώ να τραγουδήσω ένα τραγούδι που ευτελίζει τις γυναίκες»

Συντάκτης: Newsroom

20 Ιουνίου 2022 09:20

Χρήστος Μάστορας: «Δεν μπορώ να τραγουδήσω ένα τραγούδι που ευτελίζει τις γυναίκες»

Ο Χρήστος Μάστορας μίλησε στην κάμερα του Mega σχετικά με την κριτική επιτροπή στο X-Factor, αλλά και για τις συνεργασίες που έχει κάνει κατά καιρούς με άλλους μουσικούς

Ο Χρήστος Μάστορας σχολίασε το φετινό X-Factor, λέγοντας: «Έχουμε τόσα ταλέντα σε αυτό το X-Factor που αν σταθούμε σε ό,τι άλλο συμβαίνει εντός παιχνιδιού θα είναι προσβλητικό για τη μουσική. Ξεκινώντας το X-Factor και γνωρίζοντας και τα τρία υπόλοιπα παιδιά, αισθάνθηκα ότι υπάρχει ελπίδα και όντως το βίωσα και έτσι. Κάναμε πολύ παρέα και εκτός αέρα, πραγματική και ουσιαστική. Βρήκαμε τα πατήματά μας και το πράγμα άρχισε να ρέει. Μέχρι που συνέβη ό,τι συνέβη μεταξύ των πρωταγωνιστών».

«Δε θα ήθελα να παρουσιάσω ένα show γιατί θέλω να είμαι ακέραια ο εαυτός μου. Προτιμώ το ρόλο του κριτή», ξεκαθάρισε ο τραγουδιστής.

Προσέχει πάντα τα λόγια του

«Πριν πω κάτι δημόσια το περνώ από 100.000 φίλτρα. Αυτό πολλές φορές με πειράζει, γιατί νιώθω μη αυθεντικός. Προτιμώ να κατασταλάζω σε κάτι και να μην ξερνάω σκέψεις».


 

Για τις μουσικές του συνεργασίες μπαίνει σε ρόλους, όπως έκανε και στην πιο πρόσφατη με τον Light

«Έχω τεράστια ανασφάλεια μήπως χάσω την ταυτότητά μου με τις διαφορετικές συνεργασίες που έχω κάνει. Πολλές φορές νιώθω σαν ηθοποιός που μπαίνει σε ένα ρόλο. Μπαίνω στο ρόλο του πρωταγωνιστή μιας ιστορίας, που είναι ένα τραγούδι. Θέλω με την ίδια αγάπη που θα κάνω ένα ντουέτο με τον Νταλάρα, να κάνω και με τον Light. Δυσκολεύτηκα πολύ όταν μπήκα στο στούντιο να ηχογραφήσω το ντουέτο μας με τον Light. Βρήκα τη δυσκολία και αυτό με έκανε να εκτιμήσω την τραπ μουσική. Το τραγούδι δεν έχει στίχο που προσβάλει κοινωνικές ομάδες. Δεν μπορώ να τραγουδήσω ένα τραγούδι που ευτελίζει τις γυναίκες».

«Δεν μου αρέσει να συζητιέμαι πολύ για τα προσωπικά μου. Για αυτό φροντίζω να μη βγαίνω σε mainstream μέρη. Όταν βγαίνεις Κολωνάκι και Γλυφάδα θα σε φωτογραφίσουν. Συχνάζω σε γειτονιές που μεγάλωσα και περνάω απαρατήρητος». Είπε ο μουσικός για την προσωπική του ζωή που κρατά διακριτικά εκτός δημοσιότητας.