Χρήστος Μάστορας – Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Full in love… διακριτικά!

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

14 Σεπτεμβρίου 2022 09:45

Ένα υπέροχο καλοκαίρι απόλαυσαν ο Χρήστος Μάστορας και η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

Ο δημοφιλής τραγουδιστής Χρήστος Μάστορας και το μοντέλο Γαρυφαλλιά Καληφώνη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της το «GNTM», είναι πολύ ερωτευμένοι, αν και δεν έχουν παραδεχθεί τη σχέση τους.

Οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν στάθηκαν εμπόδιο στον δεσμό τους. Εκείνη ακολουθεί τον αγαπημένο της σχεδόν σε όλα του τα live και έτσι δεν χάνει λεπτό ο ένας από τον άλλον.

Πρόσφατα βρέθηκε στη Ζάκυνθο, σε μια ακόμη συναυλία του Μάστορα. Μάλιστα, είχε τα γενέθλιά της και αποφάσισε να τα γιορτάσει με τον σύντροφό της καθώς και με δικούς της ανθρώπους.

Αυτή τη μοναδική στιγμή της ζωής της, εκτός από τον αγαπημένο της, ήθελε να είναι κοντά της οι αδελφές της και στενοί της φίλοι. Κανείς δεν της χάλασε χατίρι και όλοι μαζί ταξίδεψαν στη Ζάκυνθο.

Η βραδιά εξελίχθηκε μοναδικά, με τον Μάστορα να εύχεται διά μικροφώνου στην αγαπημένη του που έσβησε τα κεράκια της.

Παρά τον περιορισμένο χρόνο που είχαν στη διάθεσή τους, κατάφεραν να χαλαρώσουν και να περιηγηθούν στο νησί. Άλλωστε, σημασία για τους δυο τους δεν έχει το πού βρίσκονται, αλλά το να είναι μαζί.

Ο τραγουδιστής όλα αυτά τα χρόνια δεν μιλά ποτέ για την προσωπική του ζωή. Σε πρόσφατη συνέντευξή του ξεκαθάρισε ότι είναι ελεύθερος και δεν έχει σχέση.

Όμως τα γεγονότα δείχνουν πως αποτελεί ζευγάρι με την Καληφώνη. Όλες οι πληροφορίες, οι οποίες προέρχονται από αξιόπιστες πηγές αναφέρουν πως είναι μαζί.

Την ίδια στάση, πάντως, κρατά και εκείνη αφού θέλει να διατηρήσει χαμηλούς τόνους.

Το ζευγάρι, προς το παρόν, δεν σκέφτεται να συγκατοικήσει, σύμφωνα με πληροφορίες.

Η Καληφώνη διατηρεί το σπίτι της στα νότια προάστια, ενώ πολύ συχνά επισκέπτεται αυτό του συντρόφου της.

Είναι ερωτευμένοι, είναι ευτυχισμένοι και ο χρόνος που αφιερώνουν στη σχέση τους είναι πολύτιμος, για να βρουν τις ισορροπίες τους προσδοκώντας τα καλύτερα.