Χρήστος Μάστορας: «Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες…»

Δημοσιεύθηκε: 15 Ιουνίου 2021 17:45
Χρήστος Μάστορας: «Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες...»

Το περασμένο Σάββατο ο Χρήστος Μάστορας επισφράγισε την πολύ καλή του σχέση με το ζευγάρι Πετρούνια – Μιλλούση με μια κουμπαριά. Έγινε νονός της μικρής Σοφίας και μάλιστα έχει πάρει τον ρόλο του πολύ στα σοβαρά. Συγκίνησε τους πάντες με το γράμμα που έγραψε για τη νεοφώτιστη.

Χρήστος Μάστορας: «Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες…».

Ο Χρήστος Μάστορας δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τη μικρή Σοφία και συγκίνησε με τα όσα έγραψε στη λεζάντα.

«Αγαπημένη μου Σοφία , σου γράφω αυτό το γράμμα δύο μέρες μετά την βάφτιση σου. Θα ήθελα να σε ευχαριστήσω που με αγάπησες και με άφησες να γίνω ο νονός σου. Είναι η πρώτη φορά που γίνομαι πνευματικός πατέρας και είχα τρομερή συγκίνηση και μεγάλο άγχος…

Όταν θα διαβάζεις αυτό το γράμμα, θέλω να ξέρεις ότι έχεις δύο υπέροχους γονείς που αγαπώ και θαυμάζω, οι οποίοι είμαι σίγουρος πως θα σε μεγαλώσουν με πολλή αγάπη. Θέλω να ξέρεις επίσης ότι θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα δυσάρεστα και στα ευχάριστα, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες, στις ευκολίες και στα εμπόδια που θα συναντήσεις σε όλη σου τη ζωή.

Δεν θα είμαι εδώ μόνο για τα δώρα των Χριστουγέννων των γενεθλίων και την λαμπάδα του Πάσχα. Θα είμαι πάντα εδώ για ό,τι χρειαστείς. Να γίνεις ένα σπουδαίο κορίτσι, ένας καλός και χρήσιμος άνθρωπος στην κοινωνία όπως είναι και οι δύο σου γονείς. Σε φιλώ και σ´αγαπώ πολύ. Ο νονός σου.
Y.Γ ξέρω πως στο τεράστιο κεφάλι μου το καπέλο σου δείχνει τουλάχιστον αστείο αλλά πως να αντισταθώ στο cuteness του…»

View this post on Instagram

A post shared by Peggy Stathakopoulou (@peggy.stathakopoulou)

;