Χρήστος Μάστορας: Θα υποδυθεί τον Στέλιο Καζαντζίδη στην ταινία για τη ζωή του – Βίντεο

Συντάκτης: Newsroom

7 Φεβρουαρίου 2024 17:21

Τη ζωή του κορυφαίου Στέλιου Καζαντζίδη πρόκειται να δούμε σύντομα στους κινηματογράφους, 23 χρόνια μετά το θάνατο του.

Την αποκλειστική αυτή είδηση έκανε γνωστή ο Θάνος Βάγιος μέσα από το «Πρωινό», αποκαλύπτοντας μάλιστα πως ο Χρήστος Μάστορας θα είναι εκείνος που θα ενσαρκώσει τον λαϊκό ερμηνευτή σε νεαρή ηλικία.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για μία μεγάλη παραγωγή, η οποία θα βγει σε δύο μέρη. Μάλιστα, οι συντελεστές ζήτησαν τα δικαιώματα από τη χήρα του Στέλιου Καζαντζίδη, Βάσω Καζαντζίδη, η οποία και τους τα έδωσε.

Μιλώντας με την τελευταία σύζυγο του Στέλιου Καζαντζίδη, η ίδια μεταξύ άλλων ανέφερε πως είναι χαρούμενη που θα συμβεί αυτό, ενώ τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την άνοιξη.

Μεταξύ άλλων ανέφερε η Βάσω Καζαντζίδη: «Είναι γεγονός, είναι αλήθεια! Πρώτα ο Θεός από άνοιξη θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα! Είναι προγραμματισμένο, έχει προχωρήσει η όλη η υπόθεση… Δεν ήταν η πρώτη φορά που με προσέγγισαν. Έχει ωριμάσει ιδέα και ήταν η επιθυμία του Στέλιου, τα χρόνια περνάνε, τώρα που είμαι στη ζωή ας γίνει επιθυμία του. Το ήθελε, το ήθελε πάρα πολύ… Είχε πει «θέλω η ζωή μου θέλω να γίνει ταινία». Από διάφορες συζητήσεις που κάναμε κατά καιρούς με τον Στέλιο, τα πιο σημαντικά γεγονότα στη ζωή του, η διαδρομή του, αυτό θα είναι, από τα παιδικά του χρόνια! Μας στείλανε το σενάριο, το διαβάσαμε, διορθώσαμε, αφαιρέσαμε, προσθέσαμε… Έχουν τελειώσει τα πάντα».

Ακολούθως πρόσθεσε: «Ήταν αυτό που περίμενα μία πρόταση σοβαρή και έγινε οπότε τώρα ολοκληρώνεται και έτσι αν μας βλέπει και ο Στέλιος από ψηλά πιστεύω να είναι χαρούμενος γιατί πραγματοποιείται αυτό που ήθελε… Οπωσδήποτε θα πάω στα γυρίσματα, οπωσδήποτε γιατί θα γίνουν γυρίσματα και στον Άγιο Κωσταντίνο. Εκεί ο Στέλιος πέρασε τα καλύτερα του χρόνια. Ήταν ένα κομμάτι που το λάτρεψε».

Όταν ρωτήθηκε για τον Χρήστο Μάστορα, η Βάσω Καζαντζίδη είπε: «Ένα νέο παιδί! Χαίρομαι ειλικρινά! Αλλά δεν το ξέρω γιατί δεν το έχουμε συζητήσει… Κάποια στιγμή θα με ενημερώσουν κι εμένα και τον αδελφό του, τον Στάθη ποιοι θα είναι οι ηθοποιοί».