Χρήστος Μενιδιάτης: «Είμαστε λίγο στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα»

Δημοσιεύθηκε: 16 Μαρτίου 2021 20:15
Χρήστος Μενιδιάτης: «Είμαστε λίγο στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό ΘΕΜΑ 104,6.

Μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στον επαγγελματικό του χώρο, μετά από ένα χρόνο πανδημίας.

Το νέο του κομμάτι, με τίτλο «Τελευταία αγκαλιά», μόλις κυκλοφόρησς.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης αναφέρθηκε στις συνέπειες της κρίσης και της πανδημίας. Και δεν έκρυψε πόσο του έχει λείψει όχι μόνο η δουλειά του.

Αλλά και η ανθρώπινη επαφή και η επικοινωνία. «Είναι πολύ βαρύ το φορτίο ένα χρόνο τώρα» ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Είμαστε λίγο στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα» παραδέχθηκε. Λέγοντας ότι δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το πότε θα μπορέσουν να λειτουργήσουν εκ νέου τα κέντρα διασκέδασης.

 

Ενώ δεν δίστασε να μιλήσει με… αφοπλιστική ειλικρίνεια και για τις οικονομικές συνέπειες:

«Ένας χρόνος χωρίς αποδοχές, δεν είναι εύκολο. Ειδικά όταν είσαι οικογενειάρχης όπως εγώ με τρία παιδιά και τις υποχρεώσεις να τρέχουν. Από την άλλη, δεν μου αρέσει να κλαίγομαι. Δεν είμαι πλούσιος ή εκατομμυριούχος, αλλά έχω κάνει το κουμάντο μου για τις δυσκολίες. Είχα ένα «μαξιλαράκι ασφαλείας»».

«Κάνω μια δουλειά που πληρώνομαι κατά μέσο όρο περισσότερο από τον μέσο Έλληνα.

 

Δεν παίρνω τον μήνα τα λεφτά που παίρνει ένας άνθρωπος που μοχθεί. Δεν δικαιούμαι εγώ να ξοδεύω αλόγιστα και να κάνω το εφέ μου και τις μαγκιές μου. Δεν  υπάρχει καμία μαγκιά σε αυτό, και μετά να μου φταίει ο ένας, ο άλλος, οι συγκυρίες… Όχι. Το κεφάλι μας φταίει». Τόνισε αμέσως μετά.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης είπε ότι σκέφτεται ήδη την επόμενη μέρα, όταν πια το τραγούδι δεν θα τον θέλει, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά. Δίχως ωστόσο να έχει ακόμα κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό του. Πέρα από το ότι θα επιδιώξει και πάλι την επαφή με τον κόσμο, ενδεχομένως δραστηριοποιούμενος επιχειρηματικά στον ίδιο χώρο.

«Το πρόβλημα υπήρχε» παραδέχθηκε για τη νύχτα και τη διασκέδαση, «τα τελευταία 10-15 χρόνια».

 

Λέγοντας ότι για τον λόγο αυτό πολλοί συνάδελφοί του «έβαλαν νερό στο κρασί τους» και γι’ αυτό είδαμε πολλές συνεργασίες μεγάλων ονομάτων στις πίστες.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής μίλησε ακόμη για την οικογένεια, την αγάπη, τον έρωτα, τη φιλία, την ΑΕΚ. Χαρακτήρισε αποκαρδιωτικό το θέαμα φέτος σε άδεια γήπεδα λόγω κορωνοϊού.

 

Δεν έκρυψε, δε, την επιθυμία του να δει την ΑΕΚ να αγωνίζεται στην «Αγιά Σοφιά», αλλά χωρίς περιορισμούς, σε κατάμεστο γήπεδο.

Είπε ακόμα ότι, όταν ανοίξουν εκ νέου τα κέντρα διασκέδασης, θα είναι στο «Frangelico» με τον Σταμάτη Γονίδη. Μεταξύ σοβαρού και αστείου, ανέφερε ότι… θα δέχεται παραγγελίες με… χαρτάκια από τον κόσμο για το ποια τραγούδια θα πει, όπως παλιά.

«Θα γίνει ένας μικρός πανικός» σημείωσε. Ενώ αποκάλυψε ότι τα αγαπημένα δικά του τραγούδια είναι οι «Κυριακές» και το «Μόνο τα μάτια σου».