Χρήστος Μενιδιάτης: Η αντίδρασή του όταν έφαγε το δίσκο με λουλούδια στο πρόσωπο

21 Μαΐου 2022 18:05

Χρήστος Μενιδιάτης: Η αντίδρασή του όταν έφαγε το δίσκο με λουλούδια στο πρόσωπο

Ο Χρήστος Μενιδιάτης κατά την διάρκεια που τραγουδούσε σε νυχτερινό κέντρο «έφαγε» έναν δίσκο με λουλούδια στο πρόσωπο.

Συμβαίνει πολλές φορές κατά την διάρκεια που τραγουδάει ένας τραγουδιστής να συμβούν μερικά… ατυχήματα.

Έτσι έγινε και με τον Χρήστο Μενιδιάτη, ο οποίος κατά την διάρκεια που τραγουδούσε «έφαγε» έναν δίσκο με λουλούδια στο πρόσωπο.

Ο τραγουδιστής ευτυχώς δεν τραυματίστηκε και μάλιστα όταν του συνέβη αυτό το ατυχές γεγονός, παρόλο που ξαφνιάστηκε, έδειξε τον επαγγελματισμό του και συνέχισε να τραγουδάει.

Το βίντεο που τράβηξε πελάτης του καταστήματος, κάνει τον γύρο του διαδικτύου και έχει γίνει viral τις τελευταίες ώρες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη KAMMENA (@kamm1tv)

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μιλάει για την πορεία του στο τραγούδι και  για τον πατέρα του, Μιχάλη Μενιδιάτη

«Πάντα υπάρχω με αξιοπρέπεια. Έχω μια θέση στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού και έτσι θα συνεχίσω, όσο συνεχίσω», είχε αναφέρει στην βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 .

Για τον πατέρα του Μιχάλη Μενιδιάτη είπε: «Αποφεύγω να λέω τα τραγούδια του πατέρα μου, κυρίως μετά από δική του παρότρυνση και καθοδήγηση. Όταν προσπάθησα να μπω επαγγελματικά στον χώρο που είπε « Και στις live εμφανίσεις να αποφεύγεις να τα λες».

Και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος είναι λίγο προκατειλημμένος, ανεξάρτητα από το αν είσαι καλός, μέτριος ή κακός. Ορισμένες φορές το όνομα του πατέρα και η ερμηνεία του, δεν ξεπερνιέται».

«Μου κάνει εντύπωση που δεν βγήκαν προς τα έξω πράγματα για τον χώρο του τραγουδιού»

«Μου έχει κάνει πολύ εντύπωση που μέσα σε όλο αυτό το θόρυβο που έγινε, δεν βγήκαν στην επιφάνεια κάποια γεγονότα, όχι παρενόχλησης, αλλά και κακής συμπεριφοράς, προς κάποια παιδιά, προς κάποιες κοπέλες τραγουδίστριες ή αγόρια. Σίγουρα υπάρχουν κι έχω δει κι εγώ κάποια πράγματα, όχι ακραία, αλλά έχω δει κακές συμπεριφορές και από επιχειρηματία προς τραγουδιστή, αλλά και από κάποιο μεγάλο όνομα προς έναν μικρότερο, να του μιλήσει λίγο άσχημα για να του περάσει κάποια μηνύματα. Αλλά αυτά δεν έχουν βγει προς τα έξω», είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».