Χρήστος Μενιδιάτης: «Μου κάνει εντύπωση που δεν βγήκαν προς τα έξω πράγματα για το χώρο του τραγουδιού»

29 Απριλίου 2022 11:00

Ο Χρήστος Μενιδιάτης μίλησε πρωινή εκπομπή και αναφέρθηκε στην καριέρα του στο lifestyle αλλά και στον τρόπο που ζει τα τελευταία χρόνια μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Χρήστος Μενιδιάτης: «Μου κάνει εντύπωση που δεν βγήκαν προς τα έξω πράγματα για το χώρο του τραγουδιού».

Ο Χρήστος Μενιδιάτης παραχώρησε συνέντευξη σε πρωινή εκπομπή και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία, την οικογένειά του, τον ρόλο του ως πατέρα και φυσικά αναφέρθηκε και σε όλη αυτή την υπερβολική έκθεση κάποιον καλλιτεχνών τα τελευταία χρόνια.Χρήστος Μενιδιάτης: «Μου κάνει εντύπωση που δεν βγήκαν προς τα έξω πράγματα για το χώρο του τραγουδιού»

«Ένα πράγμα που μπορεί να με τσαντίσει πάρα πολύ, είναι να σε πάρω ένα τηλέφωνο, να μη μου το σηκώσεις και μάλιστα να μη με πάρεις πίσω σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα. ή να μην πάρεις πίσω. Μου έχει κάνει πολύ εντύπωση που μέσα σε όλο αυτό το θόρυβο που έγινε, δεν βγήκαν στην επιφάνεια κάποια γεγονότα, όχι παρενόχλησης, αλλά και κακής συμπεριφοράς, προς κάποια παιδιά, προς κάποιες κοπέλες τραγουδίστριες ή αγόρια.

Σίγουρα υπάρχουν κι έχω δει κι εγώ κάποια πράγματα, όχι ακραία, αλλά έχω δει κακές συμπεριφορές και από επιχειρηματία προς τραγουδιστή, αλλά και από κάποιο μεγάλο όνομα προς έναν μικρότερο, να του μιλήσει λίγο άσχημα για να του περάσει κάποια μηνύματα. Αλλά αυτά δεν έχουν βγει προς τα έξω.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης για ακόμα μία φορά απάντησε σε όλο αυτό το lifestyle που επικρατεί τα τελευταία χρόνια στο χώρο της μουσικής με τον δικό του τρόπο

«Tο “πουλάω σταριλίκι” είναι καραγκιοζιλίκι».