Χρήστος Μενιδιάτης: « Ο πατέρας μου μου είχε πει “ακολούθησε τα δικά σου μονοπάτια. Μην πέσεις στα δικά μου, ούτε σε ρεπερτόριο, ούτε σε ύφος”»

25 Μαρτίου 2021 20:45

Στην εκπομπή The 2Night Show βρέθηκε ο Χρήστος Μενιδιάτης και μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την οικογένειά του. Για τον πατέρα του Μιχάλη Μενιδιάτη και αποκάλυψε τον λόγο που δεν τραγουδά τις επιτυχίες του.

«Πάντα υπάρχω με αξιοπρέπεια. Έχω μια θέση στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού και έτσι θα συνεχίσω, όσο συνεχίσω», ανέφερε.

Για τον πατέρα του Μιχάλη Μενιδιάτη είπε: «Αποφεύγω να λέω τα τραγούδια του πατέρα μου, κυρίως μετά από δική του παρότρυνση και καθοδήγηση. Όταν προσπάθησα να μπω επαγγελματικά στον χώρο που είπε «. Και στις live εμφανίσεις να αποφεύγεις να τα λες».

Και συμπλήρωσε: «Ο κόσμος είναι λίγο προκατειλημμένος, ανεξάρτητα από το αν είσαι καλός, μέτριος ή κακός. Ορισμένες φορές το όνομα του πατέρα και η ερμηνεία του, δεν ξεπερνιέται».

 

Τέλος, για τις αλλαγές στην καθημερινότητά του λόγω καραντίνας είπε: «Κοιμάμαι πια 10:30 με 11 το αργότερο. Έχει αλλάξει τελείως ο προγραμματισμός μου και ξυπνάω 6:30 το πρωί».