Χρήστος Μπίρμπας-Αναστασία Περράκη: Χώρισαν τελικά; Ολη η αλήθεια

Συντάκτης: Newsroom

6 Σεπτεμβρίου 2022 12:40

Πληθαίνουν οι φήμες και τα δημοσιεύματα που μιλούν για χωρισμό ανάμεσα στην Αναστασία Περάκη και τον Χρήστο Mπίρμπα όμως ποια είναι τελικά η αλήθεια.

Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και ρφτά χρόνια και συχνά πυκνά αρκετά δημοσιεύματα μιλούν για οριστικό χωρισμό όπως και αυτή τη φορά.

Η Αναστασία Περάκη διαψεύδει κατηγορηματικά τις φήμες και τα δημοσιεύματα. Ο λόγος που ξεκίνησαν όλα είναι το γεγονός πως ο Χρήστος Mπίρμπας  θα είναι στο GNTM και έτσι έχουν κόψει τις πολλές δημόσιες εμφανίσεις  για να προστατέψουν το τηλεοπτικό εγχείρημα.

Η Αναστασία Περάκη είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξή για το χώρο του μόντελινγκ τον οποίο υπηρέτησε για πολλά χρόνια με επιτυχία.

«Ως μοντέλο έχω δουλέψει σε Ελλάδα, Μιλάνο και Τουρκία. Στην καριέρα μου έχω κάνει πασαρέλες, editorials , καμπάνιες και look books. Είμαι μηχανολόγος μηχανικός και έχω εργαστεί πάνω σε αυτό. Έκανα πρωταθλητισμό κολύμβησης για περίπου 10 χρόνια και λατρεύω το υγρό στοιχείο από τότε που δεν ήξερα να επιπλέω

Πήγα στρατό μεγάλος σε ηλικία (25 ετών) και για να μη βαρεθώ δήλωσα Ειδικές Δυνάμεις και κατάφερα να περάσω στην ελίτ των Ειδικών Δυνάμεων στα αλεξίπτωτα. Είμαι 30 χρόνων. Έχω ένα σκυλί ράτσας μαλτέζ, τον Ντέξτερ, που τον υπεραγαπώ».

Πάντως η ίδια μέχρι στιγμής σε αλλά ούτε και ο σύντροφός της δεν θέλω να κάνουν καμία δημόσια δήλωση Σχετικά με τις φήμες και δημοσιεύματα θέλοντας με αυτό τον τρόπο να υποβαθμίσουν το γεγονός