Χρήστος Σαντικάι: «Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι»

20 Μαΐου 2022 12:05

Χρήστος Σαντικάι: Η απάντησή του στην Μάρα Μεϊμαρίδη μετά το ρατσιστικό σχόλιό της

Ο Χρήστος Σαντικάι μίλησε πρώτη φορά στους δημοσιογράφους για τον ερχομό του παιδιού του αλλά και τον γάμο του με τη Λάουρα Νάργες.

Ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του αφού πιστεύει πολύ στο μάτι και δεν θέλει να προκύψει κάποιο πρόβλημα.

«Είμαι στην καλύτερη φάση της ζωής μου και σίγουρα όλα θα πάνε ακόμα καλύτερα, είμαι αισιόδοξος άνθρωπος. Λογικά ο γάμος θα γίνει μαζί με τη βάφτιση. Είμαι έτοιμος να γίνω πατέρας και να κάνω τα πάντα. Μαζί το ανακαλύψαμε ότι είναι έγκυος, υπήρχε μια περίοδος καθυστέρησης.

Έχω σκεφτεί όνομα για το παιδί, αλλά δεν θέλω να πω. Η Λάουρα είναι στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της. Δεν μου αρέσει να το συζητάω γιατί πιστεύω πάρα πολύ στο μάτι. Από την πρώτη στιγμή που την είδα είπα ότι κάνει για μητέρα των παιδιών μου».

Η Λάουρα Νάργες είχε κάνει γνωστή την εγκυμοσύνη της μέσα από μία ανάρτηση στα social media και οι ευχές από τους θαυμαστές της έπεφταν βροχή.

«Θα γίνουμε γονείς και πετάμε από τη χαρά και την ευτυχία μας. Ανυπομονούμε σαν τρελοί να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας το αγγελουδάκι μας! Είμαστε τόσο τυχεροί και νιώθουμε ευλογημένοι.

Νιώθω πάρα πολύ όμορφα. Περιμένω πώς και πώς να γεννηθεί το μωράκι. Έχει δώσει μία θετική ενέργεια στο σπίτι μας πριν καν γεννηθεί.

Είναι όλα τα θετικά συναισθήματα μαζί. Είναι ανάμεικτα, πολύ όμορφα, όπως και για τη Λάουρα, που θα γίνει για πρώτη φορά μητέρα, και υπάρχουν ακόμα περισσότερα.”