Χρήστος Σαντικάι: Θετικός στον κορονοϊό. Το δημόσιο μήνυμα του τραγουδιστή

Συντάκτης: Newsroom

25 Ιουλίου 2022 13:49

Ο Χρήστος Σαντικάι ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από το Instagram ότι νοσεί από κορονοϊό τις τελευταίες μέρες.

Ο ίδιος μέσα από ένα story του εξήγησε ότι νοσεί από κορονοϊό και ενημέρωσε  όλους όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του τις τελευταίες μέρες να κάνουν άμεσα τεστ.

«Παιδιά κόλλησα Covid. Το κοινοποιώ και εδώ γιατί μπορεί να ξεχνάω κάποιον που μπορεί να ήρθε σε επαφή μαζί μου. Ευχαριστώ και προσοχή»

Η Λάουρα Νάργες είχε μιλήσει για το πώς γνωρίστηκαν με τον Χρήστο Σαντικαι.

«Με τον Χρήστο δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά από τη δική μου πλευρά. Είχε έρθει κοινό στο “So you think you can dance”, αλλά δεν τον είχα δει. Όταν ήμουν στο “Πρωινό”, ήρθε καλεσμένος μετά την αποχώρησή του από το “The Voice” και βγάλαμε φωτογραφία. Ήταν γραφτό να γίνει. Με το που ειδωθήκαμε είπαμε εδώ είναι τέλειωσε. Είναι από τις πιο γλυκές και αγνές ψυχές που μπορείς να γνωρίσεις, παρά το γεγονός ότι έχει περάσει πολύ δύσκολα. Είναι κάτι για το οποίο τον θαυμάζω πάρα πολύ και του βγάζω το καπέλο. Έχουμε πάρα πολλά κοινά.

Τον έβλεπα μέσα στην παρέα, που τα λέμε πολύ απελευθερωμένα τα πράγματα και του είπα: “Η γυναίκα που θα βρεθεί δίπλα σου, θα είναι πολύ τυχερή”, αλλά δεν ήξερα. Είμαστε μαζί μόλις 4 μήνες, οπότε για να μιλάω ανοιχτά κάτι σημαίνει. Νιώθω από τη μία σαν να είμαστε μαζί μια εβδομάδα από τα όμορφα συναισθήματα που επικρατούν και από την άλλη σαν να είμαστε 10 χρόνια».