Χρήστος Βαλαβανίδης: «Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο»

Συντάκτης: Συντακτική ομάδα

1 Δεκεμβρίου 2022 09:42

O Χρήστος Βαλαβανίδης αναφέρθηκε στην περιπέτεια της υγείας του, η οποία λίγο έλειψε να του στοιχίσει τη ζωή, στον Κώστα Σπυρόπουλο που την έσωσε, ενώ έκανε λόγο και για τη συγχώρεση που δίνει στους Πέτρο Φιλιππίδη και Γιώργο Κιμούλη.

Ο γνωστός ηθοποιός Χρήστος Βαλαβανίδης έκανε δηλώσεις αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Λίγο Ακόμα», στην οποία πρωταγωνιστεί.

Αρχικά, αναφέρθηκε στα θέματα που αντιμετώπισε με την υγεία του.

«Ο μεγαλύτερος μου φόβος είναι ο θάνατος. Το να αλλοιωθεί κανείς και να εξαρτάσαι από άλλους πριν από τον θάνατο. Έφτασα κοντά στον θάνατο, χτύπησα κανονικά την πόρτα με το εγκεφαλικό και μου λέει ο Άγιος Πέτρος, ‘κύριε Βαλαβανίδη δεν είναι η ώρα σας, σας παρακαλώ να πηγαίνετε’.

Θυμάμαι ότι έχασα τον κόσμο, βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που λέγεται Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος με βούτηξε, με έβαλε στο αυτοκίνητο και με πήγε στο νοσοκομείο. Μου έσωσε τη ζωή. Χρωστάω τη ζωή μου στον Κώστα Σπυρόπουλο».

Μιλώντας για τη σύζυγό του ο Βαλαβανίδης είπε: «Από τις πρεμιέρες μου δεν θέλω να λείπει ποτέ η γυναίκα μου, η Ασπασία Κράλλη. Απολύτως μου λέει την γνώμη της, ευτυχώς ή δυστυχώς. Παλιά ήμουν πολύ οξύθυμος και δεν το άντεχε αλλά με νευριάζει να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου».

Σε άλλο σημείο αναφέρθηκε στη συγχώρεση που δίνει στον Κιμούλη και στον Φιλιππίδη για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τον τελευταίο καιρό: «Μισώ και σιχαίνομαι την τσιγκουνιά και τη μιζέρια πάρα πολύ. Όταν έβλεπα αυτά τα πράγματα σε έναν θίασο έβριζα και έκανα λεκτική επίθεση. Ίσως να έχω κατηγορηθεί για αυτό και από συναδέλφους μου, αλλά δεν με ενδιαφέρει.

Προσωπικά συγχωρώ και πολύ συχνά. Για να μην σας πω παραδείγματα που θα συγχωρούσα και τους συναδέλφους μου που έχουν κακοπέσει τον τελευταίο καιρό. Τον Πέτρο, τον Γιώργο. Δεν έχω προσωπική εμπειρία αλλά τους συγχωρώ για αυτά που έχουν κάνει γιατί ξέρω ότι ήταν ανόητα πράγματα. Ανοησίες της στιγμής».