Χρήστος Βαλαβανίδης: Κατακεραυνώνει τους Ρήγα – Αποστόλου

Συντάκτης: Newsroom

16 Δεκεμβρίου 2022 13:52

Χρήστος Βαλαβανίδης: Κατακεραυνώνει τους Ρήγα - Αποστόλου

Ο Χρήστος Βαλαβανίδης και η σύζυγός του, Ασπασία Κράλλη, παραχώρησαν μια κοινή συνέντευξη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Ο ηθοποιός, όταν πήρε τον λόγο δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στο δίδυμο Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, ενώ σχολίασε και όλους, όσοι μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής, χωρίς να έχουν σπουδάσει.

Όσον αφορά στη σχέση που διατηρεί με τη σύζυγό του τόνισε: «Δεν είχαμε ποτέ ανταγωνισμό και φυσικά είχαμε αγάπη που μας κράτησε μαζί. Ένας ηθοποιός πρέπει να είναι μορφωμένος και εκπαιδευμένος, δεν μπορεί ένας άσχετος να γίνει ηθοποιός. Έπαιζα σε ένα σίριαλ, είχα μόλις παντρευτεί και ο σκηνοθέτης άρχισε να μου χαϊδεύει το πόδι μέσα στο αμάξι και αντιστάθηκα» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

Η Ασπασία Κράλλη με τη σειρά της ανέφερε: «Την επόμενη ημέρα ”σκοτώθηκα” στο σίριαλ. Ο βιασμός είναι ένα απαράδεκτο πράγμα, οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν είναι τα θύματα που έχουν καταστραφεί. Όσον αφορά στην κακομεταχείριση, κάποιοι τη δέχονται. Εγώ επέστρεψα την ”κακομιλησία” σε σκηνοθέτη».

Μιλώντας για τον χώρο της υποκριτικής και κάνοντας αναφορά στους Αλέξανδρο Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου, ο Χρήστος Βαλαβανίδης σχολίασε: «Όσοι μπαίνουν στον χώρο της υποκριτικής χωρίς να έχουν σπουδάσει, είναι θνησιγενείς, θα ”μαραθούν” κάποια στιγμή και θα φύγουν. Αποχώρησα από παράσταση χωρίς να τσακωθώ, πρωτοφανές για τον χαρακτήρα μου, πήρα το καπελάκι μου κι έφυγα».

«Σε παράσταση των Ρήγα – Αποστόλου, ο ένας εκ των δύο άμουσος και φάλτσος προσπαθούσε να με μάθει να τραγουδάω. Επίσης, ο ίδιος με ένα ταλέντο δεύτερης διαλογής, ήθελε να με μάθει να παίζω. Στο παρελθόν ήμουν πολύ πιο οξύθυμος, είχα ατυχίες προσωπικές υγείας και κατάλαβα την ματαιότητα των εγκοσμίων» ξεκαθάρισε, κλείνοντας τις δηλώσεις του.