Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω ζήσει πάρα πολλά η αλήθεια είναι, τα όνειρά μου έχουν γίνει πραγματικότητα»

11 Μαΐου 2021 20:15

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω ζήσει πάρα πολλά η αλήθεια είναι, τα όνειρά μου έχουν γίνει πραγματικότητα»

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ήταν στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη Ιστορίες του Χόλιγουντ. Μίλησε για το πόσο τον έχουν πειράξει τα αρνητικά σχόλια που έχει δεχτεί από πρωϊνές εκπομπές στη χώρα μας. Επίσης μίλησε για τον πατέρα του ο οποίος πέθανε στη φυλακή.

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Έχω ζήσει πάρα πολλά η αλήθεια είναι, τα όνειρά μου έχουν γίνει πραγματικότητα». Είπε αινιγματικά για τη φημολογούμενη σχέση του με τη Σάρον Στόουν.

Την τύχη του στο Los Angeles δοκιμάζει τα τελευταία χρόνια ο ηθοποιός Χρήστος Βασιλόπουλος ενώ μάλιστα τους τελευταίους μήνες ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας, καθώς η σύντροφός του, του χάρισε το πρώτο του παιδάκι, τον πανέμορφο Απόλλωνα.

Ο Γιώργος Σατσίδης επίσης ρώτησε τον Χρήστο Βασιλόπουλο για τα πρώτα του χρόνια στις ΗΠΑ, πριν γνωρίσει τη γυναίκα του Sarah και αποκτήσουν οικογένεια.

«Έχω φάει πολλή λάσπη από τα πρωινάδικα και από μεγάλα δίδυμα ζευγάρια, οι οποίοι είναι παρουσιαστές. Κανένας παρουσιαστής και καμία παρουσιάστρια δεν κοιτάζει να δει τι credits έχεις πριν μιλήσει και πριν ανοίξει το στόμα του και πριν πει “Κοίτα ο Βασιλόπουλος είναι στο Λος Άντζελες και κάνει τον κομπάρσο”. Στην αρχή στεναχωρήθηκα πάρα πολύ»

Ο πατέρας που πέθανε στη φυλακή

«Ο πατέρας μου, όταν έφυγα (σ.σ. από την Ελλάδα), μετά από ένα χρόνο πέθανε. Πέθανε στη φυλακή, είχε κάποιες επιπλοκές με το συκώτι του, και σίγουρα αυτό ήταν ένα σκοτεινό κομμάτι του εαυτού μου και της προσωπικής μου ζωής.

Δεν θέλησα να το αφήσω πίσω, αλλά θέλησα να το αγκαλιάσω. Και νομίζω ότι ερχόμενος εδώ το αγκάλιασα, το αγάπησα, γιατί αποδέχτηκα το παρελθόν του πατέρα μου, που είναι οικογένεια μου»

Η συμφιλίωση, ωστόσο, με το κομμάτι αυτό ήταν «πάρα πολύ δύσκολη», απάντησε σε σχετική ερώτηση ο ίδιος. Και πρόσθεσε: «Με βοήθησε το γεγονός ότι ήταν το παράδειγμα προς αποφυγή. Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος ποτέ δε μου έδωσε κάτι, ούτε χρήματα, ούτε αγάπη. Δεν ήξερα καν πώς είναι η φωνή του από το τηλέφωνο, ήξερα ότι δεν είναι εκεί. Οπότε ήξερα ότι το παράδειγμα προς αποφυγή είναι ο πατέρας μου: “Κοίτα τι δεν πρέπει ποτέ να γίνεις ποτέ στη ζωή σου”».