Χρήστος Βασιλόπουλος: Η αντίδραση των ηθοποιών στην δήλωση του

Συντάκτης: Newsroom

22 Σεπτεμβρίου 2022 23:45

Ο Χρήστος Βασιλόπουλος ψάχνει μέσω αγγελίας ηθοποιούς αλλά τζάμπα!

Έντονες συνεχίζουν να είναι οι αντιδράσεις που έχουν προκληθεί στον χώρο του θεάτρου με την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου μέσω της οποίας αναζητά ηθοποιούς χωρίς αμοιβή.

Πρώτος, σε αυτή την αγγελία του ηθοποιού αντέδρασε ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος παρότρυνε τους συναδέλφους του να μην δεχτούν καμία τέτοια πρόταση καθώς όπως γράφει σε ανάρτησή του είναι ότι πιο εξευτελιστικό για έναν καλλιτέχνη.

Την ίδια αντίδραση είχε και η Ελένη Γκαζούκα ενώ έντονη είναι και η αντίδραση του Σίλα Σεραφείμ ο οποίος αναδημοσίευσε στον λογαριασμό του στο instagram την ανάρτηση του Χρήστου Βασιλόπουλου σημειώνοντας, «Διόρθωση, ζητούνται κοροϊδα ηλικίας 25/70»

Τι είπαν επίσης 

Ελένη Γκαζούκα «Συνάδελφοι. Ποτέ να μη δουλεύετε χωρίς χρήματα απλά για να βρεθείτε πάνω σε μια σκηνή ή μπροστά σε μία κάμερα. Είναι ότι πιο αντισυναδελφικό μπορείτε να κάνετε. Ακόμα και να έχετε απο άλλη πηγή χρήματα μη καταδεχτείτε να σύρετε στη πλάτη σας το κάρο μιας παράστασης, μιας ταινιας, ή ενος σήριαλ. Μη καταδεχτείτε τέτοιο εξευτελισμό. Φερθείτε σαν επαγγελματίες. Το θεατρο, ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, είναι επάγγελμάτα εκτός απο όνειρο. Από αυτά θα πρέπει να ζήσετε μη το ξεχνάτε. Πολλοί απο εμάς το έχουμε κάνει επανειλημμένα αυτό και το πληρώσαμε ακριβά. Μην επαναλαμβάνετε λάθη δεκαετιών πια. Σεβαστείτε τον εαυτό σας για να σας σεβονται όλοι. ( Φυσικά δεν απευθύνομαι σε μικρές θεατρικές ομάδες που μοιράζονται ισότιμα ότι κέρδη προκύψουν απο τις παραστάσεις τους)».

Σπύρος Μπιμπίλας «Συνάδελφοι. Ποτέ να μη δουλεύετε χωρίς χρήματα απλά για να βρεθείτε πάνω σε μια σκηνή ή μπροστά σε μία κάμερα. Είναι ότι πιο αντισυναδελφικό μπορείτε να κάνετε. Ακόμα και να έχετε απο άλλη πηγή χρήματα μη καταδεχτείτε να σύρετε στη πλάτη σας το κάρο μιας παράστασης, μιας ταινιας, ή ενος σήριαλ. Μη καταδεχτείτε τέτοιο εξευτελισμό. Φερθείτε σαν επαγγελματίες. Το θεατρο, ο κινηματογράφος, η τηλεόραση, είναι επάγγελμάτα εκτός απο όνειρο. Από αυτά θα πρέπει να ζήσετε μη το ξεχνάτε. Πολλοί απο εμάς το έχουμε κάνει επανειλημμένα αυτό και το πληρώσαμε ακριβά. Μην επαναλαμβάνετε λάθη δεκαετιών πια. Σεβαστείτε τον εαυτό σας για να σας σεβονται όλοι. ( Φυσικά δεν απευθύνομαι σε μικρές θεατρικές ομάδες που μοιράζονται ισότιμα ότι κέρδη προκύψουν απο τις παραστάσεις τους)».